INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

Un fost internațional e liber de contract!

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 13:11 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 14:17

Fundașul Dragoș Grigore (34 de ani) este liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu bulgarii de la Ludogoreț.

Ajuns la campioana Bulgariei în iulie 2018, Grigore a pus capăt azi aventurii la Ludogoreț, după un sezon în care a jucat de 19 ori. 

Clubul la care acum Cosmin Moți e director sportiv a anunțat pe facebook că a ajuns la un acord cu Grigore pentru rezilierea contractului.

Ludogoreț s-a despărțit de Dragoș Grigore. Clubul și fundașul Dragoș Grigore au reziliat contractul de comun acord. Fundașul român a bifat 59 de meciuri și 6 goluri pentru «vulturi» în toate competițiile.

Clubul îi mulțumește lui Grigore pentru perioada 2018-2021 și îi urează succes în carieră.
- comunicat Ludogoreț

Dinamo l-a vrut în 2020 pe Dragoș Grigore

În septembrie 2020, fanii-acționari ai clubului Dinamo i-au cerut lui Pablo Cortacero să-l readucă pe fundaș, însă dorința lor nu s-a concretizat. 

Un fost internațional e liber de contract!
Dragoș Grigore

Dragoș Grigore a ajuns la Dinamo în 2008, de la CFR Timișoara. A devenit unul dintre cei mai importanți jucători, iar în iulie 2014 a fost vândut la Toulouse pentru un milion de euro. A mai jucat la Al-Sailiya, iar din iulie 2018 este la Ludogoreț.

2 trofeeare Grigore cu Dinamo: Cupa României și Supercupa României, ambele câștigate în 2012

140 de partideare Grigore la Dinamo. A marcat de 10 ori

Dinamo, fără fundași centrali

Albentosa și Bejan au plecat de la Dinamo, la finalul contractelor, și i-a devenit imposibil lui Uhrin să mai alcătuiască o formulă normală, în sistemul 3-5-2 pe care l-a folosit în sezonul trecut. Nu mai are suficienți fundași centrali. 

Antrenorul i-a transmis managerului Marius Nicolae că are nevoie măcar de un stoper nou, însă nu a fost achiziționat niciun jucător, din moment ce Dinamo nici nu are voie să legitimeze fotbaliști.

Alt apărător central, Puljici, a anunțat într-un interviu din Gazetă că se gândește să plece și el, tot din cauza situației grele în care se află clubul. Uhrin a semnat de curând prelungirea cu un an a contractului, dar actul nu garantează rămânerea antrenorului ceh.

500.000 de euroeste cota lui Dragoș Grigore, potrivit transfermarkt

Dinamo, situație complicată în privința transferurilor  

Clubul din „Ștefan cel Mare” se află într-o situație complicată în ceea ce privește posibilitatea de a transfera jucători. Dinamo are o interdicție primită de la FIFA din cauza datoriei către Isma Lopez, decizie pe care clubul a atacat-o la TAS. 

Dacă, inițial, informația era că Dinamo nu poate aduce fotbaliști contra cost, sursele GSP au dezvăluit că, de fapt, clubul din Ștefan cel Mare nu are dreptul să legitimeze nici fotbaliști liberi de contract!

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Spania - Suedia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Macedonia de Nord, în centrul unui conflict diplomatic după startul EURO » Reclamații la UEFA din partea autorităților din Grecia

Cine dă cea mai mare primă la EURO 2020 » Germania oferă 400.000 de euro de om, dar e abia pe locul 3!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  15 Iunie 2021, 00:52

Tătă, Chiri și cu ăsta ne-au mâncat ficații ... Ăstia 3 ne-au pierdut 3 calificari la Mondiale si 2 la europene.... Grigore cu Chiricheș, preferatii selectionerilor ... MOTI, St Radu si Tosca n-au putut juca de Chiri si Dr. Grigore

duster4
duster4  •  14 Iunie 2021, 14:48

Nu are 1,90 m deci la clona fcsb nu are ce cauta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează