INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

Dinamo Kiev, asalt pentru Tudor Băluță! Igor Surkis confirmă negocierile: „Am trimis deja oferta”

Igor Surkis susține că Dinamo Kiev a trimis toate documentele pentru transferul lui Tudor Băluță și așteaptă răspunsul lui Brighton pentru mijlocașul în vârstă de 21 de ani.
Igor Surkis susține că Dinamo Kiev a trimis toate documentele pentru transferul lui Tudor Băluță și așteaptă răspunsul lui Brighton pentru mijlocașul în vârstă de 21 de ani.

Articol de - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 13:26 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 18:56

Igor Surkis susține că Dinamo Kiev a trimis toate documentele pentru transferul lui Tudor Băluță și așteaptă răspunsul lui Brighton pentru mijlocașul în vârstă de 21 de ani.

Transferat în vara lui 2019 de la Viitorul la Brighton, pentru 2,9 milioane de euro, Tudor Băluță nu a reușit încă să debuteze în Premier League. În returul sezonului trecut, a fost împrumutat în Olanda, la ADO Den Haag, și acum se pregătește să plece încă o dată. Mircea Lucescu îi oferă un colac de salvare.

Vestea că Dinamo Kiev îl vrea pe mijlocașul în vârstă de 21 de ani a fost confirmată și de Igor Surkis, președintele clubului ucrainean. ”Momentan, nu putem spune că afacerea e încheiată, dar am trimis toate documentele la Brighton și așteptăm răspunsul. Dorim să-l luăm pe Băluță împrumut cu opțiune de cumpărare, pentru a nu-l pierde, dacă se descurcă bine”.

Surkis nu a ascuns că mercato nu se încheie la Kiev cu sosirea lui Băluță. ”Mister analizează câțiva candidați. Dacă el consideră că jocul va crește cu ei, vom încerca să-i aducem aici. Sfârșitul perioadei de transferuri e pe 5 octombrie”. A precizat un lucru: ”Supriaga nu e de vânzare”. Vârful lui Luce era curtat intens de Bologna, care a făcut mai multe oferte. Toate refuzate.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Caz șocant! Colegul lui Bicfalvi renunță la fotbal și merge la război

România a ajuns rușinea Champions League! 7 ani de insuccese pe cea mai importantă scenă europeană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
romulus65
romulus65  •  02 Octombrie 2020, 19:31

Daca Mircea Lucescu vrea sa-l aduca pe Baluta la Kiev inseamna ca a vazut ceva la el, ramane doar ca jucatorul sa confirme. Daca nu va confirma el va pleca inapoi la Brighton.

klauz
klauz  •  02 Octombrie 2020, 15:13

Asta inseamna sa-ti faci de lucru cu romanii... Vin la comisioane in haita, se propun intre ei, umfla pretul la marfa proasta etc. Nu va intrebati de ce "fotbalistii" romani, cu mici exceptii - aia care chiar sunt, se transfera numai la conationali (chiar si mai intunecati, ca aici) sau numai cand au acelasi impresar italian cu antrenorul echipei tzepuite? Baluta asta e un afon, habar nu are de fotbal, plus ca e si diform, ar trebui sa-l interzica medical. A fost aici pe GSP o poza (cand "jurnalistii" astia il laudau ca i s-au umplut sosetele de sange, ceea ce nu e decat semn de prostie, fie nu si-a taiat unghiile, fie nu a ales bine ghetele) cu labele picioarelor lui asta. Ei bine, sunt deformate la un nivel incredibil, foarte lungi si inguste si cu platfus. de-aia nu poate alerga, se plimba la mijlocul terenului. Nu face fata nici la o echipa mica din Olanda, daramite la una cu pretentii. Luati Lucescu cu apa, ajungeti departe...

116538290032900
Alice Popa  •  02 Octombrie 2020, 13:33

Lucescu reprezinta marea sansa pentru Baluta. Are ocazia sa devina fotbalist.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează