INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Dinamo Kiev, încă o victorie în Ucraina » Mircea Lucescu se apropie de titlu

Mircea Lucescu // foto: Facebook @ FC Dynamo Kyiv
Mircea Lucescu // foto: Facebook @ FC Dynamo Kyiv

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 19:04 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 19:55

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu (75 de ani), a câștigat meciul cu Dnipro-1, scor 2-0, și are un avans de 7 puncte față de Șahtior, cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

Trupa lui Mircea Lucescu și-a făcut treaba la Kiev, în compania locului 8, Dnipro-1. Dinamo s-a impus cu 2-0, deși la pauză era egalitate. Golurile au venit în a doua parte și au fost reușit de Vitaliy Mykolenko, în minutul 58, și Sergiy Sydorchuk, în minutul 68.

Dinamo Kiev păstrează distanța față de Șahtior

Dinamo Kiev a avut o posesie mai bună a balonului, de 60%, și o acuratețe de 100% a șuturilor expediate: toate 7 au fost cadrate! În schimb, oaspeții nu i-au oferit mari emoții lui Bushchan, portarul lui Mircea Lucescu.

Tot astăzi, dar mai devreme, Șahtior Donețk a câștigat meciul cu Mariupol, locul 9 în campionat, scor 3-0. Etapa viitoare, pe 17 aprilie, primele două clasate se vor întâlni într-un derby ce ar putea cântări decisiv în lupta la titlu.

Clasament Ucraina: Dinamo Kiev, lider

Dinamo Kiev, încă o victorie în Ucraina » Mircea Lucescu se apropie de titlu

VIDEO. Dezvăluiri despre Mircea Lucescu: „Ne-a primit inclusiv în vestiar la analiza unui meci, acolo unde eu n-am primit pe nimeni în viața mea”

Citește mai multe știri despre stranieri: 

O imagine cu Ianis Hagi i-a amuzat teribil pe fanii lui Rangers: „A pierdut mult din greutate, păr și vârstă! Credeam că participă sub nume fals” :D

George Pușcaș a luat nota 3, după o ratare singur cu portarul în partida cu Watford!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  11 Aprilie 2021, 00:21

mi se face greata cand vad un campionat cu 14 echipe l;a o tara de peste 40 mil loc!!!! asa campionat sa fie in luxemburg, malta sau Andorra, care sunt tarisoare mici cu putine orase, si posibilitati, dar Ucraina sa aibe 14 echipe?? Trist!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close