INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

Dinamo mai vinde un jucător » De ce depinde transferul lui Mihai Popescu

Mihai Popescu a fost titular în 18 meciuri pentru St. Mirren, penultimul loc din Scoția FOTO Guliver/GettyImages
Mihai Popescu a fost titular în 18 meciuri pentru St. Mirren, penultimul loc din Scoția FOTO Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 09:07

Mihai Popescu a fost titular în 18 meciuri pentru St. Mirren, penultimul loc din Scoția. Fundașul de 26 de ani n-a ratat nicio partidă, niciun minut și ar putea continua la St. Mirren.

Condiția este ca formația să se salveze de la retrogradare, fiind la un punct de acest obiectiv. „Scoțienii vor să continuăm, dar trebuie să ne salvăm și depinde și de Dinamo. Mă concentrez pe ultima etapă de sâmbătă, evaluăm toate posibilitățile după”, a comentat fundașul pentru GSP.

Mihai e împrumutat până la finele sezonului la St. Mirren, roș-albii ar putea să-l cedeze pentru 150.000 de euro. Oricum, Popescu este și-n atenția altor grupări din Scoția după acest sezon.

St. Mirren ocupă locul 5 în play-out, care duce la baraj, dar se poate salva și direct, fiind la un singur punct de locul 4, ultimul care asigură menținerea în prima ligă.

Citește și:

Probleme pentru Dinamo » Dat afară după 3 meciuri, Jordan Mustoe i-a reclamat pe „câini” la FIFA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
lapusneanul
lapusneanul  •  17 Mai 2019, 14:01
Postat de calinescu_ pe 17 Mai 2019, 12:00

MIHAI POPESCU E FUNDAS DE NATIONALA ...!!! EL TREBUIA SA FIE K2 LA DINAMO , DUPA NISTOR ...!!!

la nationala de balet ?..hahaha

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Mai 2019, 12:03

multa bafta la scotieni ! l-am vazut la Dinamo, a primit Nspe sanse. mai mult s-a facut de ras. Am sperat mult de la el dar ori nu are valoare, ori nu are chef de Dinamo.

calinescu_
calinescu_  •  17 Mai 2019, 12:00

MIHAI POPESCU E FUNDAS DE NATIONALA ...!!! EL TREBUIA SA FIE K2 LA DINAMO , DUPA NISTOR ...!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează