INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU RĂMÎNE MUT

Doar avocaţii vor vorbi la ieşirea de la audiere!

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Procesul de audiere, iniţiat la ora 16:05, la Foro Italico din interiorul stadionului Olimpico din Roma, vor dura, după informaţiile presei italiene, cam cît o partidă de fotbal fără pauză. La ieşirea de la confruntarea cu preşedintele Procuraturii Antidoping, Ettore Torri, Mutu nu va da nici o declaraţie, aşa cum a procedat şi la intrarea la audieri.


De altfel, de mai bine de o lună, atacantul Fiorentinei a intrat într-un silenzio stampa impus de clubul toscan, imediat ce a fost depistat pe 28 ianuarie pozitiv cu sibutramină evitînd orice contact cu presa şi fanii viola. Tocmai de aceea, la recomandarea antrenorului Prandelli a şi fugit acasă la socri, pentru o vacanţă în mijlocul familiei. Cei care ar trebui să ofere detalii despre cum a decurs audierea şi susţinerea apărării sînt avocaţii italieni ai jucătorului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează