INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLAY-OFF EUROPA LEAGUE

Dorin Goian visează la o finală Europa League: "În cupele europene e posibil orice!"

Dorin Goian l-a impresionat pe Ally McCoist la primul meci pentru Rangers
Dorin Goian l-a impresionat pe Ally McCoist la primul meci pentru Rangers

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 10 august 2011 21:01

Dorin Goian nu a reuşit s-o ajute prea mult pe Rangers în Liga Campionilor, dar fostul jucător al Stelei e extrem de optimist în privinţa parcursului european al echipei sale. Adus în urmă cu cîteva săptămîni de la Palermo, fundaşul român crede că echipa sa poate face surpriza şi să joace în fazele finale ale competiţiei.

Rangers trebuie să treacă însă în play-off de Maribor ca să ajungă în grupe, iar Goian îşi sfătuieşte colegii să trateze u maximă seriozitate meciul cu campioana Sloveniei.

"Sînt încîntat că joc în Europa cu noul meu club. Cînd joci în cupele europene trebuie să tratezi cu maximă seriozitate fiecare meci, altfel pot apărea oricînd surprize. Ştim că vor fi meciuri grele, dar trebuie să avem un parcurs cît mai lung în Europa League", a spus Dorin Goian pentru cotidianul Evening Times.

Fostul fotbalist al Stelei şi-a amintit şi de semifinala pierdută în 2006, în faţa englezilor de la Middlesborough, cînd echipa din Ghencea a pierdut calificarea în finală deşi a avut 3-0 la general îanintea ultimei reprize a dublei manşe.

"Am trăit o adevărată dezamăgire cînd jucam la Steaua şi am fost la cîteva minute să prindem finala Cupei UEFA, în 2006, cînd am primit gol în ultimele minute de la Middlesborough. Trebuie să înveţi din astfel de meciuri, iar acum sînt extrem de încrezător că putem face performanţă la Rangers", a spus Goian.

Glagow Rangers a fost eliminată din cursa pentru grupele Ligii Campionilor după ce a pierdut în turul 3 dubla manşă cu Malmo FF. A fost înfrîntă pe teren propriu (0-1) şi a făcut numai 1-1 în deplasarea din Suedia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
liverpool73
liverpool73  •  10 August 2011, 22:43

Rangers e mai slaba decat primele echipe de la noi , mai slaba decat palermo...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează