INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Două vești mari pentru Ciprian Tătărușanu: a fost portarul etapei în Ligue 1 și va fi titular și meciul următor

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 19:43

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) rămâne în poarta lui Lyon. Titularul Anthony Lopes nu s-a refăcut după accidentarea suferită la umăr.

După ce, o jumătate de sezon, a apărat doar trei meciuri, toate în Cupa Ligii Franței, Ciprian Tătărușanu profită în continuare de accidentarea titularului Anthony Lopes.  

Ciprian Tătărușanu, portarul etapei în Franța

Duminică, a debutat în Ligue 1 în tricoul lui Lyon, la 3-0 cu Toulouse, fiind declarat "portarul etapei", chiar dacă a primit doar nota 6.  

„Românul nu a fost excepțional, dar pentru prima oară în acest sezon niciun goalkeeper nu a primit mai mult de 6. Și fostul nantez are meritul de a nu fi primit gol”, a comentat L'Équipe. 

Joi, cu Nice, în „optimile” Cupei Franței, tot el va rămâne în poarta lui OL. „Mai trebuie să așteptăm revenirea lui Lopes”, a anunțat antrenorul Rudi Garcia. 

Vezi și:

Marius Șumudică: „Alexandru Maxim a renunțat la 400.000 de euro pentru a veni în Turcia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  28 Ianuarie 2020, 22:05

Acest baiat minunat, bravo Tata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează