INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATAC TERORIST

Dragoș Albu, românul care locuiește la 300 de metri de locul în care a avut loc atacul terorist din Utrecht: „Mă gândesc că puteam fi eu”

Dragoș Albu a plecat de doi ani la Utrecht U23, cu sprijinul lui Ovidiu Stângă, a marcat vineri un gol contra celor de la FC Eindhoven, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani +2   FOTO
Dragoș Albu a plecat de doi ani la Utrecht U23, cu sprijinul lui Ovidiu Stângă, a marcat vineri un gol contra celor de la FC Eindhoven, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2019 20:20

Dragoș Albu, 18 ani, un puști care crește la Utrecht U23, trăiește momente teribile în Olanda după atacurile armate de azi. Unul dintre ele, la tramvai, s-a petrecut la 300 de metri de casa lui!

Șoc în Olanda! Mai multe atacuri armate au fost azi în diverse zone ale orașului Utrecht, a patra urbe ca număr de locuitori din această țară. Agenția națională pentru securitate și contraterorism (NCTV) a anunțat că e vorba de un act "potențial terorist".

Până la anunțul un număr real de morți și de răniți, oamenii sunt înspăimântați în întreaga zonă. Printre cei ce trăiesc cu frica în sân se numără și un puști plecat din Craiova să învețe fotbal într-una dintre țările considerate sigure la nivel continental. Dragoș Albu, 18 ani, este la echipa secundă a lui Utrecht, în eșalonul al doilea, cu șanse mari să urce la prima formație din vară.

Tânărul a povestit azi pentru Gazeta Sporturilor: "S-a dat alertă de act terorist de gradul 5, din ceea ce am văzut și am înțeles de la televizor. E panică! Eu eram la antrenament, apoi când am mers pe stradă spre casă am văzut eu că e mai puțină lume și că toți merg grăbiți, era ciudat, se uitau speriați pe lângă ei. Atacul de la tramvai e într-o piață la 300-400 de metri de unde stau eu! Mă gândesc că puteam fi eu… S-au dat mesaje generale nu doar în Utrecht, în toată Olanda, ca oamenii să evite să iasă din casă, dacă n-au treabă. Se spune că ar fi atac terorist!".

"Așa, pe stradă, nu se văd urme ca și cum s-ar fi tras, cu toate că am înțeles că s-a deschis focul în diverse zone. N-aș spune că e teamă, dar e o stare nașpa, fiindcă începi să te gândești că poți să mori pe stradă fără să știi de mâna cui!"
Dragoș Albu

 Citește și:

Domenec Torrent, antrenorul lui Mitriță, a evidențiat plusuri și minusuri după primul gol al românului în MLS: „Nu e ușor pentru el”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  18 Martie 2019, 21:41

Atacurile armate sau atacul armat? Au fost mai multe si eu nu am auzit.stie cineva mai mult?

sala_dalles
sala_dalles  •  18 Martie 2019, 21:13

La 327 de metri si 29.5 cm .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează