INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Dragoș Grigore revine pe teren luna viitoare: ”Nu sunt terminat”

Dragoș Grigore, pe 5 iunie, la prezentarea oficială la Ludogoreț
Dragoș Grigore, pe 5 iunie, la prezentarea oficială la Ludogoreț

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2018 17:20

Dragoș Grigore, 32 de ani, refăcut după o fractură la călcâi, a fost trimis de Ludogoreț la celebrul ortoped spaniol Ramon Cugat, care i-a dat ”undă verde” pentru revenirea în octombrie.

Deși s-a transferat de aproape trei luni de la Al Sailiya în Bulgaria, Dragoș Grigore n-a apucat să joace niciun minut la Ludogoreț. Unul dintre căpitanii naționalei a fost însă în tribună la meciul cu Bayer din grupele Ligii Europei și își pregătește în octombrie debutul la echipa lui Keșeru și Moți.

A semnat până în 2020

"Nu sunt terminat, iar reintrarea mea se apropie. Recuperarea decurge foarte bine și-i mulțumesc clubului că m-a trimis în Barcelona, la celebrul ortoped Ramon Cugat. Mi-a examinat călcâiul cu probleme și mi-a dat «undă verde», recomandându-mi și ce tratament să urmez la Razgrad", a dezvăluit fundașul de 32 de ani, în Meridian Match.

Grigore, care a semnat pe două sezoane, a avut o fractură de calcaneu și a lipsit de la ultimele 4 partide ale selecționatei lui Cosmin Contra.

6
luni au trecut de la ultimul meci jucat de Dragoș Grigore, 83 de minute în amicalul cu Suedia. Are 33 de selecții pentru România

Vezi și: Spectacol total! Ludogoreț răstoarnă tabela, cu Moți și Mahlangu printre marcatori » Sud-africanul a impresionat la debut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează