INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Drăgușin, ales a treia oară în echipa etapei în Serie B » Fundașul român a fost MVP în Genoa - Perugia

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 15:47 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 17:49

Radu Drăgușin, fundașul român (21 de ani), a luat cea mai mare notă (7,5) pentru evoluția de sâmbătă, când a marcat, din nou, cu capul pentru Grifonul genovez. Are patru goluri în cele 33 de meciuri bifate în acest campionat.

Radu Drăgușin a fost din nou remarcat în Serie B și a primit o recunoaștere pentru evoluția sa foarte bună din partida cu Perugia (2-0). Internaționalul român și-a făcut iarăși loc în echipa ideală, a etapei a 33-a, de data asta fiind selecționat ca stoper stânga, în condițiile în care el a jucat în centrul liniei defesnsive de trei a lui Alberto Gilardino.

Radu Drăgușin, singurul de la Genoa

Este pentru a treia oară în acest sezon când se află în această postură, și în primele două ocazii fiind inclus în „11”-le top de către Lega B, după meciurile cu SPAL și Cosenza, pe care Grifonul le-a câștigat la zero, pe teren propriu. 

Formația cea mai bună a ultimei runde arată astfel: Radunovic (Cagliari) - Del Prato (Parma), Ravanelli (Frosinone), Drăgușin (Genoa), Giordano (Ascoli) - Maistro (SPAL), Tesmann (Verona), Morachioli (Bari) - Favililli (Ternana), Brunori (Palermo), Cutrone (Como).

Presa locală: „Radu Drăgușin, lider al defensivei”

„Patru goluri în ultimele nouă partide. Radu Drăgușin s-a transformat din apărător în bomber, deși rolul său principal rămâne să apere poarta Grifonului. Il Drago nu se mai oprește din a marca, dar spune că importantă e Genoa. 

O mare performanță pentru un fotbalist privit cu scepticism de fani, având în vedere trecutul său la Sampdoria și unele declarații ale agentului său, dar care și-a câștigat stima și aplauzele prin evoluțiile sale, într-atât încât orice intervenție a sa este acompaniată de murmure de satisfacție. În meciul cu Perugia și-a cimentat un nou rol, lider al defensivei, în centru, în locul suspendatului Vogliacco”, l-a caracterizat cotidianul local Il Secolo XIX.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Man și Moruțan ar putea deveni colegi la vară » Scenariul prin care amândoi ajung în Serie A

Problemele de sănătate cu care se confruntă Mircea Lucescu: „Am dureri. Eram plin de sânge!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează