INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

REZUMAT VIDEO Dubla lui Dennis Man i-a ridicat în picioare pe italieni: „Când se lansează, extrema e un rebus imposibil de rezolvat!”

Dennis Man
Dennis Man

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 14:37 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 14:54

Prima „dublă” a lui Dennis Man la Parma, „tricolorul” are patru goluri în ultimele patru etape din Serie B, având șase reușite în acest sezon, egalând deja performanța reușită în stagiunea precedentă.

Acesta e sezonul lui Dennis Man în Italia. Titular indiscutabil de la 1 octombrie, „tricolorul" are o lună fulminantă. Patru meciuri în Serie B, patru goluri și prima „dublă" în tricoul Parmei, sâmbătă, la 3-1 în deplasare cu Ascoli.

Adrian Mititelu a primit o lovitură de 11 milioane de euro » Victor Pițurcă, marele perdant
FCU Craiova
Adrian Mititelu a primit o lovitură de 11 milioane de euro » Victor Pițurcă, marele perdant

Dennis Man, cea mai mare notă în Corriere: „SuperMan"

De fiecare dată, a sprintat pe aripa dreaptă, a pătruns cu fentă în careu și a finalizat cu sânge rece, ambele reușite până la pauză. A fost înlocuit surprinzător, în minutul 62, de antrenorul Fabio Pecchia, care a apelat la Valentin Mihăilă târziu (84).

Chiar dacă a jucat doar o oră, a fost declarat MVP de toate ziarele și site-urile italiene. Corriere dello Sport i-a dat cea mai mare notă, 7,5, titrând: „Parma zboară cu SuperMan".

„Dennis Man, mai letal ca niciodată, pe dreapta face ce vrea"

Extrema, care a atins deja 6 goluri, egalând recordul realizat în tot sezonul trecut, a primit 8 în cele două site-uri din Parma.

„A luat prim-planul și s-a întors acasă cu atâtea aplauze. Întâia oară cu două goluri într-un meci la «cruciați». Mai letal ca niciodată, pe dreapta face ce vrea. Debordant", l-a caracterizat Sport Parma.

La rândul său, Parma Live a comentat: „Moment magic, unul în care toate devierile te favorizează și primul șut e gol, la fel ca al doilea. Stranie schimbarea lui Pecchia, a ridicat semne de întrebare".

„Dennis Man of the Match. Decisiv"

Tuttomercatoweb l-a notat cu 7,5. „Două goluri aproape trase la indigo. Când se lansează din dreapta și pătrunde în centru, românul e un rebus imposibil de rezolvat de apărarea lui Ascoli", a fost analizat Dennis pe site-ul peninsular: „Man of the Match, SuperMan, alegeți jocul de cuvinte pe care îl doriți. Pur și simplu, decisiv". 

6goluri și o pasă decisivă are Dennis Man în 9 meciuri jucate în Serie B și Cupa Italiei

Al 7-lea campion în 67 de ani! Leo Messi, primul jucător care cucerește Balonul de Aur 2023 pentru titlul mondial după 17 ani

„Înainte era Cristiano Ronaldo. Acum e Jude”. Bellingham va primi Golden Boy și trofeul U21 la gala Balonului de Aur 2023

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  29 Octombrie 2023, 14:59

E in mod cert unul din cei mai in forma jucatori romani de profil ofensiv la momentul actual, impreuna cu Morutan. Trecand peste exagerarile de rigoare (ma gandesc de pilda la baiatul acela de la Stuttgart care e golgeter in Bundesliga cu de vreo 2 ori mai multe goluri decat Kane de la Bayern, oare ce ii scriu aluia prin presa autohtona), ar fi frumos sa avem din nou un jucator cu oarecare notorietate la nivel european. Sigur, ca o mica coincidenta, categoric ne place numele Parma, cam de-acolo s-a lansat serios si ultimul pe care l-am avut. Ce-i drept, putin mai tanar si jucand un singur sezon, nu cu vreo 3 ani de acomodare, dar niciodata nu e prea tarziu, tinand cont ca 25 ani nu e neaparat o varsta de apogeu al carierei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează