INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Echipa lui Dan Petrescu s-a făcut de rîs în Cupa Rusiei!

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 iulie 2011 13:01

Echipa pregătită de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, a ratat calificarea în optimile de finală ale Cupei Rusiei, după ce a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 după prelungiri, de formaţia Dinamo Briansk, în 16-imile de finală, informează site-ul oficial al grupării din Krasnodar, citat de Mediafax.             

Atacantul Gigel Bucur a jucat tot meciul. Kuban a deschis scorul prin Davidov, în minutul 82, gazdele întorcând rezultatul prin golurile marcate de Sorokin '90+5, Iunuzovici '92 şi Temnikov '93.

De asemenea, echipele Dinamo Moscova, Volga Nijni Novgorod şi FK Rostov s-au calificat în optimile de finală ale Cupei Rusiei.             
Dinamo Moscova, fără mijlocaşul Adrian Ropotan, a trecut, cu scorul de 5-0, de formaţia Mordovia Saransk, Volga Nijni Novgorod, fără mijlocaşii Mihăiţă Pleşan şi Janos Szekely, a învins, cu scorul de 1-0, echipa Şinik Iaroslavl, iar FK Rostov, fără mijlocaşul Răzvan Cociş, a învins, cu scorul de 2-1, formaţia Jemciucina Soci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
submarina
submarina  •  18 Iulie 2011, 16:15

in cupa multe se intampla...la urma urmei nu au pierdut vaca...dosvidania, Kuban, succes in campionat!

flo_ax
flo_ax  •  18 Iulie 2011, 14:15

eu zic ca singurii care s-au facut de ras, sunt iar domnii gazetari, care , disperati dupa senzational, confunda fotbalul cu cancanul. Intrebati-l pe Vochin, care e treaba cu sportul asta, fotbalul, daca e asa mare filozofie pt voi

pohfala
pohfala  •  17 Iulie 2011, 22:00

si de ce s-a facut de ris ca a pierdut un meci, gazeta zvonurilor?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează