INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ALAVES

Edi Iordănescu l-a întâlnit pe Ianis Hagi în Spania și i-a transmis un mesaj clar

Ianis Hagi/ foto Imago Images
Ianis Hagi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 23:29 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 00:23

Edi Iordănescu, selecționerul României, s-a întors din Spania, acolo unde a vorbit cu Ianis Hagi (Alaves) și Andrei Rațiu (Rayo Vallecano).

Cei doi jucători extrem de importanți în calificarea României la EURO 2024 nu traversează perioade bune la echipele de club. 

Louis Munteanu a impresionat doi foști mari atacanți: „Indiscutabil trebuie convocat la EURO!” + „Ești mare când faci asta”
CSU Craiova - Farul
Louis Munteanu a impresionat doi foști mari atacanți: „Indiscutabil trebuie convocat la EURO!” + „Ești mare când faci asta”

Ianis Hagi a fost integralist cu Bilbao, scor 0-2, în Cupa Spaniei, dar nu a impresionat. La următorul meci, 1-0 împotriva lui Cadiz, „decarul” lui Alaves nu a jucat deloc. El a pierdut echipa de start în La Liga, iar când intră o face doar pe finalurile de meci.

Andrei Rațiu, fundașul dreapta de la Vallecano, nu e constant în echipa de start. În ultimele 10 meciuri ale lui Raro, a bifat 5 apariții, 4 ca titular.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Ianis Hagi și Andrei Rațiu 

Iordănescu i-a întâlnit pe cei doi în Spania, acolo unde a asistat și la cantonamentul lui CFR Cluj, și le-a transmis că are încredere în ei și trebuie să lupte mai mult pentru a deveni titulari.

„Am fost după băieţii noştri. Am prioritizat să merg acolo unde sunt probleme. Jucători importanţi, jucători care au dus greul acestei campanii, care au contribuit decisiv la calificarea României şi care sunt la un nivel bun. 

Din păcate, avem din ce în ce mai puţini jucători la un nivel bun. Cu calificarea asta am sperat şi sper în continuare că se vor mişca lucrurile. 

Sunt şi semne pozitive, dar sunt şi câteva semne negative. Ce am făcut acum, am făcut de când am preluat echipa naţională. Nu e prima oară şi cu siguranţă nici ultima când mă deplasez şi încerc să reacţionez atunci când sunt probleme. Încercăm să gestionăm cum se poate.

Pentru băieţii noştri orice efort contează. Orice pentru ei, sunt alături de ei. Sunt dezamăgit şi vin dezamăgit pentru că cei doi nu au jucat însă vin încrezător”, a declarat Iordănescu, potrivit as.ro.

Edi Iordănescu: „Rațiu și Ianis Hagi să lupte mai mult”

Eu am încredere în ei, i-am asigurat de asta. Am fost acolo să le dau un mesaj de încredere, aşa cum le-am dat şi în trecut altor colegi ai lor. Am fost acolo pentru că mi-am dorit să vorbesc cu conducătorii cluburilor lor, ceea ce am făcut şi în trecut. 

Şi nu în ultimul rând, sau în mod special pentru mine, cu antrenorii lor. Sunt optimist pentru ei, mă gândesc şi la alţi jucători care mai traversează perioade mai puţin faste. O să vedem dacă mai plec pentru că a început şi competiţia noastră.

Dacă vrem să facem o figură frumoasă la EURO, și cred că toată România vrea, trebuie să dăm cu putere înainte și ei trebuie să lupte mai mult și să se impună la club”, a mai spus selecționerul.

VIDEO. Rezumatul meciului Bilbao - Alaves 2-0, cu Ianis Hagi integralist

Citește și:

Florin Răducioiu l-a „dezmembrat” după Universitatea Craiova - Farul: „Un adevărat dezastru!”
CSU Craiova - Farul
Florin Răducioiu l-a „dezmembrat” după Universitatea Craiova - Farul: „Un adevărat dezastru!”
Mihai Stoica, reacție cu privire la transferul momentului: „E extraordinar. Vreau să îl văd semnând!”
MERCATO
Mihai Stoica, reacție cu privire la transferul momentului: „E extraordinar. Vreau să îl văd semnând!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
nea_marin
nea_marin  •  22 Ianuarie 2024, 11:36
Postat de ionescugeorge77 pe 22 Ianuarie 2024, 05:42

...sunt sigur ca in 2024 nu o sa faci niciun punct in meciurile oficiale ...lasa plmbarile si da ti demisia de onoare ...

Ianis e peste IvanuL, mutritita, morkoviciu sau Rahul baiaramul

mirstelistu
mirstelistu  •  22 Ianuarie 2024, 11:25

Acasa cu printul ca nu are ce cauța la nici un euro. Sa fim seriosi asra e acolo numa de frica astora de la frf de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itu52
itu52  •  22 Ianuarie 2024, 10:38

Puișor, e frumos turismul sponsorizat, dar oficialii cluburilor nu se lasă înduplecați. Au exemplarele-n ogradă și randamentul lor - pe tavă. Hai, fie, fiindcă ai fost stresat, ai liber la relaxat! Promiți. Ușor, ușor, ajungi mareșal.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează