INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHIEVO - NAPOLI 1-3

„Elegant şi regăsit” » Şi Ambrosini îl laudă pe Chiricheş după reintrarea la Napoli

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2019 11:53

Vlad Chiricheș a fost integralist la Napoli după aproape un an, ratând şi şansa unui gol în meciul câștigat la Chievo, scor 3-1. „A jucat bine şi poate fi o alternativă în centru pentru returul cu Arsenal”, a apreciat la Sky fostul milanist.

A venit iar rândul lui Chiricheş să intre ca partener al lui Koulibaly în centrul defensivei lui Napoli. Recuperat după leziunea musculară, Vlad a jucat duminică tot meciul cu Chievo (3-1), retrogradată acum şi matematic.

„Elegant şi regăsit. A risipit şansa unui gol cu capul”, a remarcat Gazzetta dello Sport, ce i-a acordat nota 6.

„A fost fundaş până la capăt, inclusiv când trebuia să înscrie cu poarta aproape goală. Aduce însă o energie proaspătă şi este o soluţie eventuală pentru varietate şi deplasarea apărării”, a adăugat Corriere dello Sport.

„Mai potrivit decât Maksimovici”

Evoluţia căpitanului naţionalei l-a impresionat şi pe Massimo Ambrosini, fostul mijlocaş al Milanului şi acum analist la Sky: „Chiricheş a jucat bine. Chiar ar putea fi o alternativă pentru returul cu Arsenal. E mai potrivit pentru a iniţia acţiunile decât Maksimovici. Sârbul a evoluat deja fundaş lateral, deci poate fi mutat acolo şi românul titular în centru. De ce nu? Jucând cu amândoi, ar putea deveni o resursă în plus şi la fazele fixe”.

"Presingul lui Chievo nu se compară cu cel făcut de Arsenal, dar a preluat ieşirile din apărare, terminând cu 96 de atingeri şi 93% pase precise. Ancelotti are ceva regrete că nu l-a folosit pe Chiricheş la Londra” Tuttonapoli.net, agenţie italiană

1 meci întreg a jucat Chiricheş în acest sezon la Napoli, cel de duminică, având doar 269 de minute adunate din 4 partide în Serie A şi Europa League. De pe 8 mai 2018 nu mai fusese integralist!

Vezi și:

CHIEVO - NAPOLI 1-3 // FOTO Cu Chiricheș integralist după aproape un an, albaștrii amână sărbătoarea lui Juventus. Știm prima echipă retrogradată în Serie B

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
429108027856869
Stan Mircea  •  15 Aprilie 2019, 20:29

E băiat bun, tehnic, dar fragil.

blatistu49
blatistu49  •  15 Aprilie 2019, 15:06

e foarte bun ar avea loc si la REAL sa u BARCA

vladutz13
vladutz13  •  15 Aprilie 2019, 14:12

Nu stiu la ce se refera cele 96 de atingeri, nu pot fi pase, mi se pare enorm pt un fundas, dar oricate ar fi, 93% pase precise suna bine, mai ales considerand ce dezastru a fost in centrul apararii la Nationala

Vezi toate comentariile (3)
Comentează