INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Emoţii cu Stancu! » Internaţionalul român a fost schimbat după 36 de minute în meciul cu Kayserispor

"Motanul" a marcat de 7 ori în acest sezon pentru Orduspor și a dat un gol la națională cu Australia (3-2)

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 22:16

Atacantul lui Orduspor nu crede că e ceva grav, dar astăzi va efectua un RMN pentru a vedea exact despre ce e vorba.

Bogdan Stancu ne ţine în suspans înaintea "dublei" din preliminarii cu Ungaria şi Olanda (22/26 martie). Ieri, în deplasarea de la Kayseri (0-0), atacantul lui Orduspor a acuzat dureri la muşchii aductori şi antrenorul Hector Cuper l-a înlocuit în minutul 36.

"Am probleme mai vechi, dar nu cred că acum e ceva grav. Pentru orice eventualitate, mîine am să fac un RMN ", ne-a declarat "Motanul". Pînă să aibă probleme, fostul jucător al Stelei şi al Galatei s-a numărat printre cei mai periculoşi oameni ai oaspeţilor. Iar în două rînduri (5, 17) a fost la un pas să marcheze.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează