INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Emoții mari pentru Cosmin Contra! Florin Andone s-a accidentat și n-a mai fost inclus în lotul lui Brighton

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 15:08

Florin Andone (25 de ani) era anunțat titular în partida dintre Crystal Palace și Brighton din etapa a 30-a din Premier League, însă în urma unei accidentări de ultimă oră românul n-a mai fost inclus în lot. 

Presa engleză susține că atacantul român s-a accidentat la încălzire și a fost înlocuit în primul „11” cu Glenn Murray, care a și marcat pentru Brighton. Meciul e în desfășurare! La pauză Brighton conduce cu 1-0.

Florin Andone era într-o formă foarte bună, reușind un gol de trei puncte etapa trecută cu Huddersfield, deși intrase pe teren în minutul 79.

Florin Andone a fost selecționat în lotul României pentru meciul din preliminariile EURO 2020 cu Suedia de peste 14 zile. Alături de el mai sunt alți 4 atacanți chemați de Cosmin Contra la naționala noastră: George Pușcaș, George Țucudean, Claudiu Keșeru și Denis Alibec.

5 goluria marcat Andone pentru Brighton în acest sezon în toate competițiile

Citește și:

Au mai rămas 14 zile până la meciul cu Suedia » Avem atacanți! Pe cine alegem?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sibelius
sibelius  •  09 Martie 2019, 16:17
Postat de wba33 pe 09 Martie 2019, 15:40

Ar trebui sa fie varianta nr 1. Un gol in premier league sunt cate 10 goluri marcate in campionatele alea de 2 lei unde joaca majoritatea jucatorilor nostri. Un atacant trebuie servit ca sa marcheze.

Trecand peste gramatica demna de un premier "un gol sunt cate 10" si exprimarea care dovedeste un vocabular la fel de vast ca al unui fotbalist ("jucatori care joaca") musai sa-ti spun ca 3 goluri in Premier League ca mirobolantul Andone e mai mult rezerva la o echipa modesta(medie de 35 minute/meci), iar la Nationala a "reusit" sa marcheze un gol in 21 de meciuri(Keseru 24-6, Tucudean 4-1, Alibec 9-1). Singura calitate a lui Andone este ca "nu a jucat la FCSB". Daca te-ai fi uitat macar la doua-trei meciuri in care a jucat marele varf observai ca marcheaza dupa actiuni individuale sau faze fixe.

blatistu49
blatistu49  •  09 Martie 2019, 15:40

avem pe AHLIBEC rupe tot aspru cistigam clar la suedezi

wba33
wba33  •  09 Martie 2019, 15:40
Postat de dubluv pe 09 Martie 2019, 15:29

titlu de GSP... Andone nu mai este de mult o varianta serioasa pentru Nationala.

Ar trebui sa fie varianta nr 1. Un gol in premier league sunt cate 10 goluri marcate in campionatele alea de 2 lei unde joaca majoritatea jucatorilor nostri. Un atacant trebuie servit ca sa marcheze.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează