INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SEVILLA

Enigma Rusescu » Omul care l-a adus la Sevilla dezvăluie: "E cel mai bun"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 17:57

Directorul sportiv al celor de la Sevilla, Ramon Rodriguez Verdejo "Monchi", nu înţelege ce se întîmplă cu Raul Rusescu, jucător adus chiar de el la club.

"Raul a fost urmărit vreo 3 ani, dar fotbalul românesc este diferit de cel din Spania.

În primă fază a avut probleme fizice, care acum nu prea mai există. Dar îi lipseşte puţin viteza, captiol esenţial pentru un atacant.

Totuşi, la antrenamente este cel mai bun jucător, dă multe goluri", a spus Monchi pentru eldesmarque.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
iosonoforte
iosonoforte  •  03 Decembrie 2013, 22:36
Postat de alinsav pe 02 Decembrie 2013, 23:40

nu inteleg asta, e ok fizic, n-are el viteza dar la antrenamente da multe goluri, de ce nu-l incearca mai mult si-n oficiale, eu sunt sigur ca s-ar impune daca i se dau cate 20 minte pe meci cateva etape ... asa a fost si la steaua ....

sevilla a avut chef sa arunce bani de la fereastra XD

vlad57
vlad57  •  03 Decembrie 2013, 16:08
Postat de titidinmagura pe 03 Decembrie 2013, 01:42

Declaratia unui om care a incasat banii si nu mai are nici-o responsabilitate!! I-am pacalit!! Eu am scris pe gsp.ro, de cand s-a facut vanzarea lui Rusescu, ca e vorba de un "blat"!!! Acest jucator nu avea valoare nici la Steaua!! Dar RELATIILE ("PILELE") conteaza mai mult decat orice!! Cine l-a vandut?? De ce?? Cum?? Gigi Becali e la " zdup" iar acesti "onesti vanzatori" sunt in libertate!! Money! Money!... pana cand se vor transforma in "MONKEY"!! Eu sper sa fie cat mai curand! Si pe lunga durata!!

Titi, o cam luasi pe aratura chiar dinamovist fiind. Tu vrei sa spui ca Sevilla a dat 2 milioane si jumate (sau cat au dat) pe Rusescu doar pe pile? Sunt tari impresarii nostri daca au fost in stare sa-i convinga pe aia sa arunce niscai milioane pe Rusescu doar ca asa au vrut muschii lor! Inseamna ca putem vinde si pe unii de la dinamo tot asa? Prietene inteleg ca urasti Steaua dar fii atent la ce scrii ca te faci de ras. Tu intelegi ce inseamna sa iei decizia de a da cateva milioane Euro pe un jucator? CA se mai intampla rateuri de adaptare e una dar totusi baietii aia nu iau deciziile fara o analiza. Se pare ca cineva a luat o plasa urata de tot iar Ruse e cel mai afectat.

vlad57
vlad57  •  03 Decembrie 2013, 15:58

Americanii au o vorba Bullshit! Cam asta face fraierul. Pai daca a fost urmarit TREI ani nu v-ati dat seama ca " ii lipseste putin viteza" ? Da cat de prosti sunteti frate? Dupa trei ani ati dat doua milioane ca sa constattati ca e cam gras si ca e mai lent? Bravos natiune credeam ca doar MM e prost la gasit oameni dar voi bateti recordul. Adica asta e scuza ca v-ati batut joc de un om si de cariera lui? Uite asa Steaua a luat banii, spaniolii fluiera a paguba ca prostii, iar Rusescu cu cariera suspendata. Am crezut ca sunt probleme de adaptare, care ar fi normale. Dar se pare ca spaniolii au prostii lor. Mai bine ar veni acasa Rusescu ca aia sunt niste trogloditi.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează