INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STEAUA

Era văzut drept noul Mirel Rădoi la Steaua, dar s-a ratat complet » A ajuns să joace la o echipă mediocră dintr-un fotbal sărac

Mihai Onicaș
Mihai Onicaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 14:25

Mihai Onicaș era văzut în urmă cu 5 ani drept unul dintre cei mai promițători mijlocași centrali din Liga 1, mulți chiar îl numeau drept înlocuitorul lui Rădoi la Steaua.

Împrumutat în mai multe rînduri de Steaua la Mureșul Deva, Poli Iași, Tîrgu Mureș, Unirea Urziceni și Viitorul, Onicaș a jucat în 2014 la Satu Mare.

N-a rezistat foarte mult și a plecat. Ajuns la 25 de ani, Onicaș a semnat cu o formație mediocră din Moldova. Publika TV susține că va juca la Speranța Nisiporeni.

Clubul joacă în prima ligă, e format în exclusivitate din jucători moldoveni și are un lot cotat la 775.000 de euro de transfermarkt, sub cota de piață a unui singur jucător de la Steaua, Toșca - 800.000 de euro.

 

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (4)
aran
aran  •  18 Iulie 2015, 18:55

Ptr Dinamo_fan - Bourceanu, Pintilii, Chipciu, Prepelita, Popa, Rusescu au avut evolutii mult peste ce au aratat la alte echipe inaintea venirii la Steaua, ca dupa asta au uitat fotbalul e alta poveste. Kapetanos, Piovaccari, Thereau, chiar si Sanmartean au fost resuscitati de Steaua.Si Torje a venit si a jucat mult mai bine la Dinamo, apoi s-a stins tot gandindu-se sa plece afara...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Iulie 2015, 18:31

de la mijloc in sus toti au venit sperante la steaua si au plecat rebuturi. nimeni din fotbalul mare nu cumpara jucatori a caror principal talent e plonjonul in careul advers. nu mai tin minte ultimul mijlocas sau atacant care a crescut ca joc cat timp a jucat la steaua.

romelo777
romelo777  •  18 Iulie 2015, 16:39

voi sunteti de vina ca ii umflat,noul radoi,noul mutu,mourinho de romania,ibra de romania si alte titluri penibile!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează