INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE

Eșec drastic pentru Reghecampf într-un meci cu 6 goluri! A cedat în fața unei echipe care nu câștigase de 4 luni

Laurențiu Reghecampf, fost antrenor al FCSB-ului
Laurențiu Reghecampf, fost antrenor al FCSB-ului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 18:43

Al Wasl, formație antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut meciul din etapa a 19-a din Emiratele Arabe Unite, cu Al Nasr, scor 2-4 (Negredo 53, 77, 90+1, Al Balooshi 83 / Caio 7, 61).

Acesta e primul succes pentru Al Nasr în campionat după o pauză de 4 luni.

Al Nasr - Al Wasl AICI LIVE + statistici!

Brazilianul Caio a deschis scorul pentru Al Wasl din penalty, în minutul 7. Gazdele puteau egala doar 7 minute mai târziu, însă Negredo a irosit o lovitură de la 11 metri.

Imediat după pauză, în minutul 51, Salem Juma Awad a fost eliminat, iar misiunea devenea mult mai dificilă pentru formația lui Reghecampf. Negredo a egalat două minute mai târziu, însă peste alte 8 minute același Caio a înscris și a readus-o pe Al Wasl în avantaj.

Ultimele 15 minute au fost de coșmar pentru Al Wasl, care a primit trei goluri. Primul tot de la Negredo (77), iar al doilea în minutul 83, de la Al Balooshi. Tabela a fost închisă de atacantul iberic de 33 de ani, care a făcut tripla în prelungiri.

Acest eșec întrerupe o serie de 3 victorii la rând pentru Al Wasl, care este acum pe locul 7 din 14, însă poate pica cel puțin 3 poziții în această rundă.

Click AICI pentru CLASAMENT

VEZI ȘI:

LPF a anunțat programul etapelor 6 și 7 din play-off și play-out » FCSB joacă în seara de Paște + când se joacă meciurile tariTotul despre duelul Craiova - ViitorulAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Aprilie 2019, 10:56

“Mare antrenor”.......pacat ca nu este inteles !! In afara de Fcsb, unde Becali si nevasta-sa l-au facut campion, nu a confirmat la nicio echipa !!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  04 Aprilie 2019, 01:24

Nasol, te duci in nisipul ala sa iei gol de la toti ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  03 Aprilie 2019, 19:17

Hahahahahahahahaha..... Acolo gigi de la Al Wasl nu e patron la jumatate dintre echipele din campionat. Ghinion regheblat, dar stai linistit ca te asteapata gigi de la fc5b cu bratele deschise, vrea sa-ti ofere din nou postul de A2.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează