INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ / AL HILAL

Este oficial: Mirel Rădoi rămîne la Al Hilal!

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 21:53

În ciuda eforturilor noului club al lui Cosmin Olăroiu, Al Ain, de a-l convinge să semneze, fostul căpitan al Stelei a ales să rămână la campioana Arabiei Saudite.

Al Hilal a anunţat pe site-ul său oficial că i-a prelungit contractul mijlocaşului Mirel Rădoi până în ianuarie 2013, acordul având şi o clauză potrivit căreia poate fi prelungit cu încă un an, cu acordul ambelor părţi, informează Realitatea.

La cererea antrenorului Cosmin Olăroiu, Mirel Rădoi a fost dorit în această vară de Al Ain, club era gata să-i plătească românului un salariu mult mai bun decât are la Al Hilal.

Tocmai de aceea se pare că unul dintre argumentele care l-au convins pe Rădoi să semneze un nou contract cu Al Hilal a fost şi o mărire consistentă a salariului.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
idiot1986forever
idiot1986forever  •  13 Iunie 2011, 23:58

In sfarsit, m-am linistit! Mi-era teama ca vine in Romania...

sorin1989
sorin1989  •  13 Iunie 2011, 22:42

Nu ar fi onorant sa va cereti scuze (asa cum va si laudati cand oferiti o stire in exclusivitate) pentru stirile eronate pe care le dati??? Si in exemplul de fata, cu Radoi, acu cateva saptamani anuntati ca deja a semnat cu Al Ain, pe nu stiu cati ani, si pe multi bani...tot dand detalii care sa faca din acea stire una reala. Iar acu o dati la-ntors!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează