INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - GALATASARAY

Nota acordată lui Ianis Hagi de către scoțieni după Rangers - Galatasaray: „Pentru astfel de momente a fost adus pe Ibrox”

Pasa de gol oferită de Ianis Hagi în Rangers - Galatasaray // foto: rangers.co.uk
Pasa de gol oferită de Ianis Hagi în Rangers - Galatasaray // foto: rangers.co.uk

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 07:57 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 18:56

Ianis Hagi (21 de ani) a contribuit decisiv la calificarea lui Rangers în grupele Europa League, având o prestație apreciată în meciul cu Galatasaray (scor 2-1).

Rezultatele și urnele din Europa League pot fi văzute aici

Mijlocașul român a început meciul de pe Ibrox ca titular și nu a dezamăgit. Împotriva unui adversar redutabil, Ianis a strălucit, fiind decisiv în faza care a dus la deschiderea scorului. Hagi a preluat mingea la aproximativ 20 de metri de poarta adversă și a pasat rapid, pe culoar, către Scott Arfield, pe care l-a lăsat singur cu Ozturk, portarul Galatei. 

Coechipierul lui Ianis nu a ratat și a dus scorul la 1-0. „Tricolorul” a continuat prestația bună, reușind alte câteva pase de efect în fața unei echipe în care au apărut nume precum Falcao, Ryan Babel, Feghouli, Marcao sau Belhanda. Ianis a fost primul înlocuit din tabăra gazdelor, lăsându-i locul lui Ryan Jack, după 78 de minute petrecute în teren.

Ce scriu scoțienii despre Ianis Hagi

„Noapte emoțională pentru playmaker împotriva fostului club al tatălui său, a fost în mijlocul acțiunii. Pasă inteligentă la golul lui Arfield și a muncit fără oprire pentru echipă”, scriu cei de la The Scottish Sun, care i-au acordat nota 8. Doar James Tavernier și Scott Arfield au primit mai mult (9).

„A început ca titular împotriva eroilor copilăriei, a depus foarte mult efort și pasa sa fantastică l-a lăsat pe Arfield singur, să marcheze. Acest tip de momente reprezintă exact motivul pentru care Hagi a fost adus pe Ibrox. Briliant și în repriza secundă, înainte de a fi înlocuit de Ryan Jack”, au notat și cei de la Rangers News, care i-au acordat același calificativ - 8. A fost cel mai mare din echipa lui Steven Gerrard.

Citește mai multe știri din Europa League:

CFR Cluj e în grupele Europa League! Campioana României a urcat miraculos în urna a treia

CFR CLUJ - KUPS 3-1. Câți bani încasează campioana României după calificarea în grupele Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
sala_dalles
sala_dalles  •  02 Octombrie 2020, 17:01

Dpdv fizic cred ca e in forma maxima. Britanicii nu isi pierd timpul degeaba la antrenamente

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  02 Octombrie 2020, 14:18

*** Galata da rău au ajuns, sa ia bătaie de la jucatori ca Hagi junior, ăștia se băteau cu real, și terim săracu a apus, nu mai are materie prima deși iau salarii măricele jucatorii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează