INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEW YORK CITY FC

EXCLUSIV Alexandru Mitriță, despre revenirea în Liga 1: „Sub nicio formă, exclus, la FCSB sau la Dinamo!”

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 10:04

Alex Mitriță (24 de ani) a acceptat o discuție deschisă cu directorul Gazetei, Ovidiu Ioanițoaia, în metropola newyorkeză la cinci luni de la transferul în Major League Soccer.

Fotbalistul de la New York City FC susține că dacă se va întoarce vreodată să mai joace în România n-ar evolua niciodată pentru FCSB sau Dinamo.

„Sincer, nu mă gândesc să revin prea repede în țară. Dar, dac-ar trebui, numai la Universitatea m-aș întoarce. Sub nicio formă, exclus, la FCSB sau la Dinamo! Eu sunt oltean pursânge, născut și crescut la Craiova. Și mândru de asta”, a declarat Alexandru Mitriță într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Un club de 6 ani

New York City FC a luat ființă în 2013, iar din 2015 evoluează în MLS, Conferința de Est. Între jucătorii celebri care i-au purtat tricoul albastru s-au numărat Frank Lampard și, până anul trecut, Andrea Pirlo. Patrick Vieira a fost unul dintre primii antrenori ai formației. 

Citește AICI întreg interviul cu Alexandru Mitriță realizat de Ovidiu Ioanițoaia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  08 Iulie 2019, 15:22

Multă baftă Mitriţă !!! Uită de Naţională..... nu ai loc din cauza maneljstilor de la fcsb, aşa ca ai grijă de tine precum Vătăjelu, Băluţă....Felicitări pentru declaratie.

336378437189884
Malus Dacus  •  08 Iulie 2019, 11:11

...respect Mitrita! Forza Stiinta!...

1174981895855452
András Bodor  •  08 Iulie 2019, 11:03

Măi, jurnaliștii lui pește, vorbiți de Mitriță și îl citați pe Ioniță, care nici nu-i plecat din țară! Atunci cum să revină? Dacă și Ioanițoaia a ajuns varză, e rău de tot!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează