INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Petrescu după ce a retrogradat în China! Șefii lui Guizhou au luat decizia finală

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 13:32

Deși a retrogradat în Liga secundă din China, cu Guizhou Zhicheng, Dan Petrescu, 50 de ani, are mari șanse să continue la acestă formație.

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu italianul Mauro Pederzoli, CEO-ul clubului Guizhou Zhicheng. Acesta a spus că echipa vrea să-l păstreze pe antrenorul român.

"Noi vrem să mergem mai departe cu tehnicianul nostru, Dan Petrescu. Normal că a fost o mare dezamăgire că am retrogradat, dar se mai întâmplă în fotbal şi nu e doar vina antrenorului.

El a venit după 11 etape, când aveam doar 4 puncte. Apoi a avut o medie de un punct pe meci. E devreme să spunem ce obiective vor fi și dacă vom încerca să promovăm imediat. Dar e clar că intenţionăm să facem o echipă cât mai puternică, împreună cu Dan", a declarat Mauro Pederzoli.

"Mai am contract cu ei pentru încă un an. Nu ştiu ce voi face, fiindcă nu cunosc prea bine divizia secundă din China. Când am plecat, eu am lăsat un program până la reunirea din 5 ianuarie. Nu prea am mai vorbit cu oamenii din conducerea clubului. Poate nu mă mai vor ei, poate plec eu, depinde de discuţiile care vor fi, de ce îşi doresc, dacă vor să atacăm direct promovarea"
Dan Petrescu pentru Gazeta Sporturilor

Citește și: 

EXCLUSIV Petrescu a rupt tăcerea: "La ce lot am lăsat, normal că CFR e marea favorită" + Câți bani lua dacă îi salva pe chinezi: "Mai mult decât Mourinho!"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ciollo
ciollo  •  07 Decembrie 2018, 15:41

Eu, personal, imi doresc sa ramana si sa faca o caruta de bani in China. Apoi o alta caruta de bani in Rusia, urmatoarea la arabi si tot asa. Nu mai doresc insa sa-l vad pe acest profitor in Gruiua... Este baiat destept, o sa faca avere, dar nu o sa mai castige niciodata dragostea franarilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează