INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Cu Giovanni Becali la masa negocierilor pentru un transfer de top: „Ce-ai zis, bre?! Ăștia unde sunt?"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 18:36 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 20:02

Răzvan Raț, fostul fundaș stânga al echipei naționale, a dezvăluit în cadrul emisiunii "Prietenii lui Ovidiu" cum a ajuns în Ucraina la Șahtior și cum a reușit să se îmbogățească după zece ani petrecuți acolo.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Răzvan, cum ai ajuns în Ucraina, unde urma să câștigi 17 trofee!
- La Rapid ieșisem campion cu Mircea Rednic. La fel și Șahtior, dar Nevio Scala demisiona de la echipă. A ajuns acolo Bernd Schuster, iar Daniel Florea era în echipă. Din păcate, și-a rupt ligamentele încrucișate, iar Șahtior avea nevoie de un fundaș stânga. A fost o conjunctură urâtă pentru Daniel Florea, dar așa am ajuns eu acolo. Eu atunci oricum am semnat un contract doar de împrumut. Nu a fost un transfer definitiv.

- Cum l-ai perceput pe Copos?
- Ca jucător l-am perceput pe nea George ca un om corect din punct de vedere profesional. Din ce am sesizat la momentul respectiv nu avea nicio influență în ceea ce înseamnă componența echipei, nu se băga în niciun fel.

- Sau poate avea!
- Așa l-am perceput eu, dar cred că nea Mircea poate să spună mai multe. Eu cu Copos n-am avut nicio problemă, nici cu salarii întârziate sau altceva. Eram un jucător care-și făcea treaba, chiar dacă salariul meu era foarte, foarte mic. Când am plecat la Șahtior mi-a crescut salariul de 20 de ori!

- Cum de 20 de ori?!
- Este o întâmplare foarte hazlie. Eram în cantonament la mare cu Rapid și se vorbea la momentul ăla prin ziare că eu aș putea ajunge la o echipă mai mare, Valencia sau Everton. Erau zvonuri. A venit Giovanni Becali la Eforie Sud și m-a chemat la o discuție.

- Să se facă transferul?
- "Vrei să ajungi la o echipă mare din Europa?". Eu în mintea mea deja mă gândeam la Valencia, Ajax, ce se mai vorbea prin ziare. "Da, nea Giovanni, cum să nu! Normal că vreau să ajung". "Ce echipă?". "Șahtior Donețk". "Ce-ai zis, bre?! Ăștia unde sunt? Ai zis că e o echipă mare!". "Urmează!". Dar când mi s-a spus că salariul meu va fi de 20 de ori mai mare decât la Rapid i-am zis: "Nea Giovanni, când mergem să semnăm, să nu se răzgândească ăștia!".

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Mircea Lucescu, la un pas să fie bătut de un jucător: „Mi s-a pus o ceață. Am vrut să-i dau cu ceva în cap!”

Înregistrarea care oferă o nouă perspectivă asupra scandalului rasist » Brigada de arbitri, intimidată de turci: „Ăsta nu e campionatul din România” / „Ovi, ăsta e obraznic rău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
847153178690789
Ticu Troya  •  11 Decembrie 2020, 15:15
Postat de invinctus pe 11 Decembrie 2020, 10:27

Prostalaule vezi ca oltenii va conduc si la sport sunt toti olteni antrenor nstionala ministrul sportului asa ca *** *** ca sigur esti fcsbist ca voi sunteti prosti asa !!!

De aia merge sportul așa de bine , că-l conduceți voi !!! Ce sa zic de moldoveni , care vin cu Nadia Comăneci , Andreea Raducan , Elisabeta Lipă ( cinci medalii olimpice de aur ) , Maricica Puică etc ,etc, etc !

invinctus
invinctus  •  11 Decembrie 2020, 10:27
Postat de Adrian Popescu pe 10 Decembrie 2020, 20:59

Nu îmi place Raț iar Republica Oltenia dă mereu astfel de exemplare gen Raț...Nu este de mirare că cel mai mare scor PSD l-a obținut acum la alegeri legislative în ordine în Olt, Dolj și Gorj...De aia nu l-a plăcut niciodată Mircea Lucescu...O să rămână legendă și o să se afle cum a făcut Raț scandal unui antrenor când nu a fost pus căpitan

Prostalaule vezi ca oltenii va conduc si la sport sunt toti olteni antrenor nstionala ministrul sportului asa ca *** *** ca sigur esti fcsbist ca voi sunteti prosti asa !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  10 Decembrie 2020, 22:31
Postat de thebluestlion pe 10 Decembrie 2020, 22:10

Ăștia ca ăla sunt fix genul care nu au ieșit din satul lui dar vorbesc.

Nu conteaza unde te nasti, sau unde ai crescut..conteaza sa fi OM..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează