INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

EXCLUSIV Gabriel Tamaș i-a propus patronului lui Hapoel Haifa să vină în România » Ce clauze îi pun israelienii

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 09:54

Gabriel Tamaș (35 de ani) e aproape să semneze prelungirea contractului cu israelienii de la Hapoel Haifa.

Negocierile cu patronul lui Hapoel sunt dificile, dar cele două părți sunt aproape de un acord. Problemele pe care fundașul român le-a avut cu legea după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice l-ar putea costa din punct de vedere financiar. (Detalii AICI)

Conducerea formației din Haifa i-a scăzut o sumă importantă din contract, echivalentă perioadei petrecute în arest la domiciliu. Clubul nu ar fi dispus să îl plătească pentru perioada în care nu a putut să joace și nici să se antreneze. Tamaș se împotrivește. Mai mult, cere și o prima pentru câștigarea Cupei Israelului din sezonul trecut. 

În acest moment, Gabi Tamaș e obligat să presteze 8 ore pe zi de muncă în folosul comunității la un spital din Haifa, până pe data de 14 iulie.

Tamaș, pregătire la Mogoșoaia

Patronul vrea în noul contract o clauză specială, una prin care să îl poată da afară fără să îi plătească despăgubiri în cazul unor noi probleme disciplinare. Tamaș ar fi de acord cu această propunere, iar un semn că cele două părți ar fi aproape de un acord este și faptul că Hapoel Haifa ia în calcul pregătirea viitorului sezon în România!

La recomandarea lui Tamaș, oficiali ai clubului au vizitat baza de la Mogoșoaia, unde par a fi tentați să aducă echipa în cantonament.

În cazul în care Tamaș nu cade la o înțelegere cu Hapoel, poate rămâne în Israel. Alte trei formații din prima ligă îl doresc.

Vezi și: 

George Pușcaș dorit de Fenerbahce! Turcii vor să profite de problemele lui Palermo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează