INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

George Pușcaș dorit de Fenerbahce! Turcii vor să profite de problemele lui Palermo

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iunie 2019 18:40

George Pușcaș (23 de ani) a avut un sezon foarte bun în Serie B, la Palermo, fiind remarcat și de turcii de la Fenerbahce.

Jurnaliștii de la Sabah scriu că Fenerbahce vrea să profite de problemele de la Palermo, echipă care va începe noul sezon cu o penalizare de 20 de puncte, și să-l transfere pe George Pușcaș, atacant cu 9 goluri și trei pase decisive în 33 de meciuri pentru gruparea italiană. 

Federația Italiană de Fotbal a găsit nereguli financiare la echipa lui Pușcaș și Palermo va începe sezonul din Serie B cu un handicap de 20 de puncte.

Cu 19 titluri în palmares, Fener e departe de vremurile de glorie, venind după un sezon sub așteptări, în care s-a clasat pe 6, în afara locurilor de Europa. Echipa antrenată de Ersun Yanal are în lot momentan 3 vârfuri de meserie: Roberto Soldado, Islam Slimani și Michael Frey. 

George Pușcaș s-a aflat și pe lista lui Gigi Becali la FCSB, însă vârful n-a vrut să audă de o revenire în România. Fotbalistul e în lotul lui Mirel Rădoi pentru EURO 2019. 

george puscas
Știrea turcilor conform căreia Pușcaș e aproape de Fenerbahce

14 goluri a marcat Pușcaș în 21 de partide la naționala sub 21 de ani

VEZI ȘI:

Pentru Marius Șumudică ținta e tot Turcia » Negociază cu o echipă de Europa League și cu una care tocmai a promovat

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
adriann_
adriann_  •  09 Iunie 2019, 20:54

Ar fi un salt pe banca de rezerve. Puscas nu e inca la nivelul la care sa poata concura cu Slimani (hai sa zici ca Soldado e batran).

thiem
thiem  •  09 Iunie 2019, 19:31

Ar fi un salt urias dar momentan nu cred ca este pregatit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează