INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTE PENTRU ȘUMUDICĂ

Pentru Marius Șumudică ținta e tot Turcia » Negociază cu o echipă de Europa League și cu una care tocmai a promovat

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat duminica, 09 iunie 2019 11:13

Marius Șumudică, antrenorul în vârstă de 48 de ani care s-a despărțit de Al-Shabab, are oferte de la Malatya și Gaziantep.

Șumudică își caută echipă. Nu rămâne în Arabia Saudită și nici nu se întoarce în Liga 1. Foarte probabil, va reveni în Turcia.

"Cel mai plauzibil e să ajung în Turcia, am câteva oferte care mă atrag. Probabil voi merge la Istanbul să discut", declara tehnicianul zilele trecute.

Fost la Kayserispor (2017-2018), Șumudică e interesat de două propuneri. Una de la un club de cupe europene, alta de la o grupare în ascensiune.

Prima, mai tentantă, de la Malatyaspor, echipă ce a încheiat pe locul 5, urmând să joace în preliminariile Europa League. 

A doua, de la Gaziantep, care tocmai a promovat în prima ligă turcă.

Potrivit presei locale, chiar președintele lui Gaziantep, Adil Konukoğlu, l-ar vrea pe banca formației sale. Înaintea lui Robert Prosinečki, aflat într-o situație delicată ca selecționer al Bosniei, după înfrângerea din Finlanda, 0-2 în preliminariile CE 2020.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alexzece
alexzece  •  09 Iunie 2019, 16:41

Ca voi rinistii ascultati numai Bethoveen si Mozart...ai naibii sunteti voi ma ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares321
ares321  •  09 Iunie 2019, 12:36

Om de viata șumi, a aruncat mii de euro la manelisti! Ce bine se potrivea la iubita noastra fcsb! Mare pacat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează