STRANIERI  ·  ANTRENOR

EXCLUSIV Informație certă de la corespondentul GSP la Tel Aviv, Beno David: Gâlcă nu mai semnează cu Maccabi Tel Aviv! Israelienii l-au ales pe Slavișa Jokanovici

Articol de — Luni, 15 Iunie 2015, 09:30

Sîmbătă seară, presa din Israel a anunțat că fostul antrenor al Stelei, Costel Gâlcă, a semnat cu cea mai importantă echipă din Israel, Maccabi Tel Aviv.

În ciuda faptului că ziarele din Israel au dat informația drept o afacere 100% sigură, astăzi, formația israeliană a anunțat că a ales alt antrenor.

Corespondentul GSP de la Tel Aviv, Beno David, a informat că Maccabi l-au numit pe sîrbul Slavișa Jokanovici. Tehnicianul de 46 ani îl va înlocui pe Pako Aysteran, cel care a plecat deși a reușit tripla în sezonul trecut.

În ultimul sezon, Jokanovici a pregătit-o pe Watford, echipă alături de care a reușit promovarea în Premier League.

"Sînt foarte fericit că am ajuns la cel mai mare club din Israel. Sper să am rezultate bune și să duc echipa în grupele UEFA Champions League", a spus Jokanovici.

De-a lungul carierei ca jucător, Jokanovici a evoluat la Partizan Belgrad, Oviedo, Tenerife, Deportivo La Coruna și Chelsea. Ca antrenor, ce mai mare performanță a reușit-o cu Partizan în sezonul 2007-2008, cînd a cîștigat eventul.Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (8)

thedronius  •  15 Iunie 2015, 14:10

Pai stirea asta chiar nu isi mai avea rostul atata timp cat dupa stirea falsa de ieri a dezmintit chiar Galca ipoteza unui contact cu israelienii. E si pe marele gesepe un articol pe tema asta. oricum, sunt foarte amuzanti oamenii astia care au un respect profund pentru cititorii lor: ei lanseaza zvonurile si apoi tot la ei citesti ca stirea e o bomba fara fitil. Mult succes ziaristilor de la gesepe in continuare la rascolit prin... stiti voi ce...

21lva  •  15 Iunie 2015, 14:06

oameni de *** t.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul  •  15 Iunie 2015, 13:10

exclusiv....galca a semnat cu maccabi tel aviv ....ieri :)......exclusiv...galca nu mai semneaza cu maccabi tel aviv..astazi... :)

Vezi toate comentariile (8 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1