INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Costel Gâlcă a semnat cu o formaţie importantă din Europa! Poate juca împotriva Stelei în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2015 17:30

Costel Gâlcă, 43 de ani, a plecat de la Steaua după doar un sezon, avînd în palmares toate cele trei trofee interne.

Fostul antrenor al Stelei nu a stat mult timp fără angajament şi a semnat un contract cu  Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului.

Maccabi Tel Aviv va participa în preliminariile UEFA Champions League şi va intra în turul al doilea, unde va fi cap de serie. Maccabi şi Steaua se pot întîlni în turul trei sau în play-off-ul pentru grupele Ligii.

Fostul antrenor stelist va lucra alături de Jordi Cruyff, managerul echipei, anunţă DigiSport.

Maccabi Tel Aviv este cea mai importantă echipă din Israel şi a cucerit 20 de campionate şi 22 de Cupe ale Israelului. Gâlcă îl va înlocui pe Pako Ayestaran, cel care în acest sezon a cîştigat toate trofeele interne.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (73)
roadster1988
roadster1988  •  14 Iunie 2015, 08:06

eu nu am auzit decat de o singura echipa importanta din israel.de maccabi haifa care a *** la propriu pe super steaua lui becali.un 5-0 entuziasmant...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roadster1988
roadster1988  •  14 Iunie 2015, 08:01

daca l-a semnat inseamna ca saptamana viitoare il va negocia la sange.

benise
benise  •  14 Iunie 2015, 07:40

O sa fie antrenor principal nu secund.Olandezul este manager tip MM.Incompetentul ăsta după ce a distrus Steaua a ajuns chiar foarte bine.Daca nu-şi face ambiții și pe acolo , iar în teren sunt trimis jucătorii care merita sa joace chiar poate face treaba.Sper sa-i facă ofertă marelui fundaș Toşca.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează