INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAZUL TAMAȘ

EXCLUSIV Judecătorii au decis: Gabi Tamaș e liber, dar va rămâne în arest la domiciliu » Nu are voie să plece din Israel

Foto: Hagay Michaeli - one +6   FOTO
Foto: Hagay Michaeli - one

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2019 10:04

Gabi Tamaș, fundașul de 35 de ani al lui Hapoel Haifa, a fost eliberat astăzi din arestul poliției, după ce Tribunalul Regional din orașul Lod a respins cererea procurorilor.

  • Corespondentul GSP.ro Beno David este în  Israel și transmite ultimele informații de la Tribunalul din Lod la audierile lui Tamaș. Acesta va fi prezent în sala de judecată la audierea fotbalistului român

Fotbalistul va rămâne în arest la domiciliu, urmând să fie eliberat în această seară, dar n-are voie să părăsească țara.

Vor fi șase persoane din anturajul lui Hapoel Haifa care-l vor supraveghea în fiecare zi pe Gabi Tamaș. Fiecare din cei 6 au depus câte 25.000 de șecheli (6.100 de euro) pentru cauțiune. Tamaș a depus 30.000 de șecheli (n.r. 7.400 de euro). Permisul fotbalistului rămâne suspendat, iar pașaportul va rămâne la poliție. 

Decizia n-a fost deloc ușoară. Procurorii au venit cu probe conform cărora Tamaș ar mai fost prins băut la volan la data de 19 aprilie 2018. Conform procurorilor, Tamaș ar fi avut două pașapoarte, însă clubul l-a apărat și a negat cele spuse de procurori.

„În prima bătălie am învins. Suntem fericiți. Tamaș a suferit extrem de mult în cele 7 nopți. Procurorii au mers la extrem cu decizia în prima fază. Noi sperăm ca el să poată reveni pe teren, pentru că asta e pâinea lui de zi cu zi. A bucurat mulți suporteri ai lui Hapoel Haifa. Lupta următoare e să arătăm nevinovăția lui”, a spus unul dintre avocații lui Tamaș.

UPDATE 13:26

Dintr-un minut în altul începe procesul lui Gabi Tamaș. În sală au intrat cei doi avocați ai fotbalistului, Eitan Stoler și Tomer Negula (foto). Amândoi s-au arătat optimiști că fundașul va pleca acasă astăzi, după 7 zile în arestul poliției.

avocati

UPDATE 12:13

Atacantul Eden Ben Basat, fostul coleg al lui Tamaș de la Hapoel Haifa, a venit la Tribunal pentru a-l susține pe prietenul său. Cei doi au câștigat Cupa Israelului anul trecut. Eden Ben Basat (32 de ani) evoluează acum pentru Hapoel Beer Sheva.

„Am venit să-l încurajez, e un fotbalist de clasă și e un om cu suflet mare”, a spus Ben Basat pentru GSP.ro.

eden ben basat
Eden Ben Basat îl așteaptă pe Gabi Tamaș la Tribunal

ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform informațiilor GSP, Tamaș va fi escortat de mai mulți polițiști astăzi la Tribunal, fiind considerat un pericol. Avocații vor încerca și astăzi să prezinte probe în favoarea fotbalistului pentru a-l putea elibera. La judecata de ieri, procurorii au decis că Tamaș reprezintă un pericol și au hotărât să-l țină închis până astăzi, la ora 19:00.

„Tamaș nu merită asta, chiar dacă a greșit. E vorba de un jucător sensibil, care e unul dintre liderii vestiarului”, a declarat patronul lui Hapoel Haifa, Ioav Katz.

Rămâi pe GSP.ro pentru a afla primul ce se întâmplă cu Gabi Tamaș după ce va fi judecat astăzi!

Citește și:

UPDATE Continuă calvarul lui Gabi Tamaș! Verdict nefavorabil astăzi pentru român + strigătul de disperare al fotbalistului în sala de judecată

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
andrei.33
andrei.33  •  01 Aprilie 2019, 17:09

Subiect de cancan. Nu are treaba cu sportul. Problemele lui Tamas cu alcoolul al fi prins un colt de pagina maximum pe vremuri cand asta era un ziar serios.

jedela
jedela  •  01 Aprilie 2019, 16:36

Auzi la avocatul ala , vrea sa i dovedeasca nevinovatia...ha ha Pai sa l acuze de furt si asa o sa iasa nevinovat. Alcolicul de fotbalis a fost prins beat si cu viteza de curse si astia vor sa l scoata nevinovat..... sa i dea macar un an la zdup si asa ii face un bine

badeadorian
badeadorian  •  01 Aprilie 2019, 16:34
Postat de Lengyel Adrian pe 01 Aprilie 2019, 15:40

Ar trebui condamnati fabricantii de alcool , caci "saracul" Tamas este doar o victima colaterala si putem spune chiar abuzat in nenumarate randuri de acesti nemernici. Acum lasand gluma la o parte , individul asta ar merita un minim de 10 ani de puscarie fara drept de eliberare conditionata!!!

Este logic de ce nu ai facut Dreptul . Cu genul asta de gandire esti capabil sa-l condamni la scaunul electric pe unul care a spart o banca . In parc . Fabulezi o pedeapsa hidoasa . Merita sa primeasca o amenda penala si ceva ani cu suspendare, care sa-l faca sa-si doreasca arestul .... Avand in vedere ca in mod sigur a mai condus beat si cu viteza excesiva ( in Romania fiind acoperit de pile si relatii ) acum merita sa i se sparga ulciorul si sa fie condamnat la cel putin 3 ani cu suspendare ...daca mai calca pe bec sa execute in plin !!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează