INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Lovitură pentru CFR Cluj! Detalii de ultim moment din culisele tratativelor cu Dan Petrescu

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 14:00

Ceea ce trebuia să fie bomba iernii în Liga 1, revenirea lui Dan Petrescu ca antrenor principal la CFR Cluj, s-ar putea transforma într-o mare țeapă pentru campioana en-titre!

CFR a renunțat deja la Toni Conceicao și l-a numit pe Alin Minteuan ca interimar, sperând că în câteva zile Petrescu își va putea rezolva situația în China și va deveni liber de contract.

Lucrurile s-au complicat pe parcursul zilei de ieri. Guizhou Zhicheng, echipa cu care Petrescu mai are contract încă un an, l-a anunțat pe antrenor că nu e de acord să-i rezilieze înțelegerea fără ca el să nu achite o anumită sumă drept despăgubiri. Șefii clubului nu sunt încântați de ideea de a-și pierde antrenorul chiar înainte de startul ligii secunde.

În plus, Dan Petrescu nu e nici el dispus să plătească pentru a se elibera.

În acest moment, revenirea lui e extrem de incertă, în ciuda împrumutului lui Boli, pe care CFR l-a reușit chiar de la clubul lui Petrescu, mutare care întărea ideea că tehnicianul care a adus titlul în Gruia va fi pe banca feroviarilor și în actualul sezon.

Pe de altă parte, șefii CFR-ului nu sunt încântați nici de ideea de a-l lăsa pe Minteuan să continue, în cazul în care Petrescu nu va putea să se despartă de Guizhou. Cel mai probabil, va fi reluată pista Costel Gâlcă, antrenor care acum e liber de contract.

Dan Petrescu e dublu campion al României, anul trecut cu CFR Cluj și în 2009 cu Unirea Urziceni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
qwerty007
qwerty007  •  27 Februarie 2019, 23:38

Decat Dan Petrescu mai bine Galca !!Cu Dan joc urat,2-0 cel mai mare scor....

894113170664848
Raul Bota  •  27 Februarie 2019, 19:57
Postat de ioan1964 pe 27 Februarie 2019, 15:02

DE rasul curcilor! Nu vad de ce insista CFR-ul pe acest antrenor! Poate doar ptr.faptul ca au mai luat un titlu cu el?!In rest sunt mult altii si mai buni si chiar foarte ieftini plus sunt liberi de orice alte SARCINI!Poate o sa vina minte in ce fin urma!

din cate stiu nimeni de la Cfr nu a zis ca negociaza revenerirea lui Petrescu. Doar gsp ne-a tot bagat articole,cica pe surse. Pana la urma e bomba pt gsp ca ei se fac de ras cu articolele lor

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Februarie 2019, 19:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează