INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Managerul clubului Zalgiris îl laudă pe Antal: "Ne va ajuta în Champions League" » A vorbit despre duelul cu Ludogoreţ

Mindaugas Nikolicius, în stânga
Mindaugas Nikolicius, în stânga

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 15:16

Zalgiris Vilnius l-a transferat pe mijlocaşul Liviu Antal, 28 de ani, fostul jucător de la CFR Cluj. (Vezi detalii)

Mindaugas Nikolicius, managerul general al formaţiei lituaniene, a vorbit pentru GSP.ro despre Antal şi despre duelul cu Ludogoreţ, Moţi şi Keşeru din preliminariile UEFA Champions League.

"Suntem foarte fericiţi că am semnat cu Liviu. Ni l-am dorit încă din iarnă. Am fost aproape de a-l transfera, dar a ajuns la CFR. Noi l-am urmărit atent în continuare şi am vrut să îl aducem acum. Credem în calitatea lui. Este un fotbalist important şi ne aşteptăm să ne ajute în Champions League.

Ştim multe despre Ludogoreţ pentru că în sezonul trecut a jucat în grupele Champions League. Este o echipă bună, puternică, cu mare experiență în Champions League, dar nu ne e teamă de ea. O respectăm, este o echipă puternică, dar cred că vom avea şansele noastre să câștigăm.

Ştim multe și despre fotbalul românesc. Avem multe conexiuni cu fotbalul de acolo după toate transferurile făcute, mă refer aici la Deividas Matulevicius sau Jakub Wilk. Respectăm România și fotbalul de acolo, care este la un nivel superior", a spus Nikolicius pentru GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează