INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Duelul românilor în Champions League! Un fost fotbalist de la CFR a semnat cu o campioană din Europa și va da piept cu Keșeru și Moți

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 12:59

Liviu Antal a plecat în această vară de la CFR Cluj, dar imediat și-a găsit echipă. Mijlocașul român a semnat pentru un sezon și jumătate cu Zalgiris Vilnius, formație care a câștigat titlul în Lituania.

Fostul internațional român de 28 va juca în turul 2 preliminar din UEFA Champions League împotriva lui Ludogoreț, formație la care activează Claudiu Keșeru și Cosmin Moți.

500.000 €este cota lui Liviu Antal pe transfermarkt

Zalgiris are 4 titluri consecutive în Lituania, 7 în total și este la ora actuală cel mai important club al tării. Mutarea a fost intermediată de impresarul Bogdan Apostu, care a oferit și o primă reacție pentru GSP.RO:

”Liviu a fost dorit mult timp de cei de aici, din momentul în care l-am propus, au facut tot ceea ce a depins de ei pentru a-l aduce. Sorții i-au scos în cale alți doi romani în Champions League. Chiar ieri în timpul negocierilor au aflat că se vor duela cu Ludogoreț în Champions League.

Liviu e motivat, Zalgiris este echipa campioană din ultimii 4 ani, o echipă extrem de bine organizată, unde are toate premisele să reușească”. 

PRIMA REACȚIE A LUI ANTAL

”Mi-am dorit mult să ajung aici. Antrenorul și conducerea mi-au arătat în ultimele zile că vor foarte mult ca eu să evoluez la Zalgiris. Am rămas impresionat de felul în care sunt organizați. Sunt foarte calculați în tot ceea ce fac și au condiții bune, peste ceea ce e la noi. Am venit aici să reușesc și o voi face. Peste nici 3 săptămâni vom avea meci în Champions League, suntem echipa campioană și trebuie să respectăm blazonul. Vom lupta cu Ludogoreț pentru calificare”, a zis Antal pentru GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
870797579666969
Ernest Pap  •  20 Iunie 2017, 15:02

Dacă repeți așa zisel performanțe de la CFR Cluj adică nimic nu te văd bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează