INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SLAVIA PRAGA

EXCLUSIV Nicolae Stanciu și-a stabilit viitorul și face marele anunț pentru Gazeta Sporturilor: „Pentru mine, asta contează mai mult decât banii!”

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 16:10 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 16:12

Nicolae Stanciu e idol la Slavia Praga, căpitan de echipă și piesă de bază a liderului din Cehia. În exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, mijlocașul de 28 de ani vorbește despre viitorul său și despre alegerile pe care le-ar putea face în carieră, în 2022.

Nicolae Stanciu mai are contract la Slavia Praga până pe 30 iunie 2023, iar impresarul său, Anamaria Prodan, a anunțat de curând că transferul „tricolorului" este iminent și nu va fi în Europa: „La căldură și la mulți bani”. 

Jurnaliștii de la Blesk susțin că totul este o încercare a agentului de a învolbura apele la Slavia și că e o strategie tipică, dar și că există un singur club interesat acum de Stanciu: FC Dallas, din MLS.

În exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, Nicolae Stanciu vorbește direct de la Praga despre viitorul său la Slavia. 

Nicolae Stanciu pentru GSP: „Vreau campionatul, vreau trofee”

- Nico, ce-ți dorești de la 2022?
- În primul rând ca familia mea să fie sănătoasă, ca eu să fiu sănătos, iar principalul obiectiv este să luăm campionatul în Cehia și să jucăm în Champions League. O să fie o luptă strânsă! Ar fi al treilea titlu la rând aici, în Cehia, și-mi doresc asta. Acum suntem și în Conference și îmi doresc să avem un parcurs cât mai bun.

- Dacă vine o ofertă importantă pentru Nicolae Stanciu. Ce faci?
- Pfff... Din vară intru în ultimul an de contact și iau în calcul orice. Momentan, mă simt foarte bine la Slavia! Vreau campionatul, vreau trofee. Pentru mine asta contează mai mult decât banii. Vreau să am multe trofee când mă las. Să-mi fac o cameră cu toate.

- Bine! Ai pe masă un contract de prelungire cu Slavia și un contract în străinătate.
- Depinde unde în străinătate și depinde de echipă. Dacă s-ar întâmpla lucrul ăsta, Slavia ar avea prima șansă pentru tot ce-am trăit aici și câte mi-a oferit.

7 milioane de euroeste cota de piață a mijlocașului de 28 de ani, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de

NU RATA: Un interviu de patru pagini cu Nicolae Stanciu în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de joi, 30 decembrie 2021, dar și în perioada următoare pe site-ul GSP.RO. Totul despre viața la Praga, problemele din fotbalul ceh, situația de la echipa națională și ce trebuie schimbat rapid, despre copilăria și marea iubire

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Csikszereda ȘOCHEAZĂ: pune condiții pentru a folosi limba română! Reacțiile luate de GSP sunt incredibile

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat în străinătate! Cu ce antrenor vor purta discuții

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
ion88
ion88  •  30 Decembrie 2021, 05:06

Normal ca parazita de prodanca vrea să-l transfere in altă parte, altfel nu ia niciun comision.

adrian_riga
adrian_riga  •  29 Decembrie 2021, 17:22

Dintr un interviu iar faceti 50 de articole. Jenant. Chiar ma gandeam zilele trecuta ca n ati bagat o de craciunul asta pe aia cu semeghin. Ati bagat o pana la urma!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează