INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

EXCLUSIV Răzvan Lucescu dezvăluie ce ar fi devenit dacă nu urma calea antrenoratului: "Iubesc animăluțele"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 27 decembrie 2018 19:57

Răzvan Lucescu (49 de ani) mărturisește că dacă nu ar fi urmat calea antrenoratului și-ar fi dorit să devină medic veterinar. 

"Am înțeles în ultimii ani că mi s-ar fi potrivit foarte bine să fiu doctor veterinar. Iubesc animăluțele. Din păcate, dacă voi termina cu fotbalul, va fi prea târziu să mai fiu un astfel de medic.

Dar în continuare am două animăluțe la Xanthi, la cineva în curte, m-am angajat să am grijă de ele, să mă ocup de creșterea lor, când am timp dau fuga acolo cu mașina, la vreo două ore de Salonic.

În copilărie visam să devin pilot de avion, fotbalist și șef de stat, din câte mi-au povestit, fiindcă îmi plăcea să aud imnul cântându-se. Acela cu «Trei culori cunosc pe lume»", s-a confesat Răzvan Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.

Fata cu istoria, băiatul cu managementul

Răzvan Lucescu este împlinit pe plan familial. Ambii copii, Marilu și Matei, i-au oferit câte un nepoțel. 

"În vară, mi-am făcut, zic eu, bine meseria de bunic, ieșind în parc cu căruciorul. Marilu și soțul ei trăiesc 9 luni pe an în Africa de Sud, apoi se duc o dată sau de două ori în Peru, fiindcă ginerele e de acolo, e profesor de istorie. Și trăiesc cu cel mic prin WhatsApp, poze, facetime, ne sunăm și ne vedem. Acum e și fetița lui Matei, ne mărim echipa, asta e viața.

Ei nu au apărut și nici nu vor să fie în lumina reflectoarelor. Fata a terminat Istoria, așa s-a și cunoscut cu soțul ei. Matei a terminat Managementul în Olanda, vrea să dea drumul la un business, ambiția lui e de a deschide o făbricuță de bere", a povestit Lucescu.

Vezi și: 

EXCLUSIV Răzvan Lucescu urmărește îndeaproape cariera unui antrenor celebru: "Ajunsese să nu mai suporte, nu mai avea viață"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kordell
kordell  •  28 Decembrie 2018, 01:48

*** ??? E chiar asa de rau sa le numiti *** ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marian0904
marian0904  •  27 Decembrie 2018, 22:16

Bravo Razvan! Bravo copii!

herman25
herman25  •  27 Decembrie 2018, 21:20
Postat de moartea_din_vaslui pe 27 Decembrie 2018, 20:57

***

:)))))))))))))Atat poate iosif, sa spurce si sa injure.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează