INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Răzvan Lucescu, informații neștiute: „Am plecat de acolo plătind 2 milioane de euro! Din momentul ăla n-am mai vorbit”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 17:54 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 23:55

Răzvan Lucescu, invitat in octombrie la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", a dezvăluit relația pe care o avea cu patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, și cum i s-a schimbat viitorul într-o seară, după o ceartă cu un oficial elen

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Răzvan, îți merge bine în Arabia Saudită. Dar ai mai vorbit cu Ivan Savvidis după ce-ai plecat de la PAOK?
- N-am mai vorbit. S-a supărat că am plecat. Nu se aștepta să plec.

- Oferta de la Al Hilal când a venit?
- Pe 14 sau 15 mai. Și-am spus nu! Vreau să-mi termin contractul cu PAOK. Mai aveam un an și-mi doream să rămân după ce-am câștigat campionatul. În acea perioadă n-am reușit să ne înțelegem cum să pornim strategia pentru ce urma în preliminariile Champions League. N-am cerut să-mi aducă jucători, ci doar să păstrăm mijlocașii centrali. Unul se întorcea la Porto și doi erau la final de contract. Am cerut măcar unul din trei să-mi păstreze. Mijlocul echipei e important, face legătura între atac și apărare, e foarte important.

- Păi și ce s-a întâmplat?
- Noi eram după doi ani în care toți se cunoșteau perfect între ei, era o chimie fantastică. Aveam și o mentalitate formată în timp. Dacă nu există organizare și mentalitate, degeaba sunt jucătorii valoroși. Uitați-vă ce s-a întâmplat cu PAOK după... Înainte să plec la Salonic să reiau antrenamentele am avut o discuție care nu mi-a plăcut deloc cu cineva din club. În fine... N-am reușit să-l conving. În seara aia m-a sunat unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei, impresar, care a avut grijă de mine în Grecia cinci ani de zile. M-a sunat și mi-a spus: "Uite, te mai întrebăm o dată, pentru că cei de la Al Hilal ne-au sunat din nou, dacă nu cumva te-ai răzgândit".

- Și seara aia ți-a schimbat viitorul!
- Și-am zis da, dar am plecat plătind 2 milioane de euro clauză. Am rupt contractul înainte de terminarea lui. Clubul n-a cheltuit cu mine și cu staff-ul meu două milioane de euro în cei doi ani la PAOK. Noi am adus performanță și au și câștigat bani cu noi!

- Dar el nu te suna niciodată pe bancă?
- Eu n-am telefonul la mine. Nu știu dacă a sunat pe bancă și cei de pe bancă nu-mi spuneau. Am impresia că lui îi plăcea să pună presiune, e genul de om căruia îi place asta. Dar îi sunt total recunoscător pentru acești doi ani. A ținut la mine și în sufletul lui m-a considerat parte din familie. D-asta și-a permis, dar m-a durut că nu m-a ascultat după doi ani de zile!

CITEȘTE ȘI:

Bătaie de joc pe subiectul scandalului de rasism cu Colțescu » Ce a spus pe post Emil Grădinescu, în timpul meciului Dinamo - Poli Iași + Reacția CNCD

Dumitru Dragomir: „S-au prins ăștia de șmecherie. E KO total! Două meciuri și gata, Dinamo intră în faliment”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
jenny10
jenny10  •  13 Decembrie 2020, 11:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazzaev.lewis
gazzaev.lewis  •  13 Decembrie 2020, 08:43

Stiati ca expresia fc fcsb nu e Steaua are puteri tamaduitoare? Eu o spun si mereu ma simt bine dupa :))))

cineva
cineva  •  13 Decembrie 2020, 08:23

o declaratie de prin octombrie, noi fiind in decembrie. Deci de vre o 2 luni in urma. Bine ca nu ati dat una din octombrie 2005. Din ce motiv ati republicat declaratia din moment ce nu ati asociat o cu nimic?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează