INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

EXCLUSIV Vești excelente din Anglia pentru un internațional român » A semnat pe 3 ani și poate debuta în Premier League!

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2018 18:14

Mihai Dobre, mijlocașul naționalei U21, a semnat în cursul zilei de astăzi un contract pe trei sezoane cu formația din Premier League, Bournemouth.

Acesta evolua de doi ani la Bournemouth, dar contractul pe care-l avea era cu echipa de tineret a clubului, nu cu prima formație.

Astăzi, Dobre a mers la sediul clubului și și-a pus semnătura pe un nou angajament cu Bournemouth. De aproape 5 luni, jucătorul face antrenamentele cu echipa mare, iar în această vară chiar a fost luat în cantonamentul echipei din Premier League, fiind unul dintre cei trei jucători eligibili pentru Under 21.

În stagiul de pregătire, Dobre a juca în meciurile amicale cu Betis și Olympique Marseille.

Bournemouth ocupă în prezent locul 6 în Premier League cu 16 puncte, cu 4 mai puțin decât liderul Manchester City.

"Sunt fericit că am prelungit contractul pe o perioada de încă 3 ani cu Bournemouth, de această dată cu prima echipă. Sunt bucuros că lucrez alături de Eddie Howe, condițiile de pregătire pe care le-a instaurat la echipă creează un cadru ideal pentru performanță. Simt că munca mea este apreciată, coechipierii mă susțin și sper ca odată cu reînnoirea contractului să vină și debutul în meciurile oficiale în Premier League", a spus Mihai în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta a mai declarat: "Sunt diferențe între fotbalul din Anglia și cel din România. De la viteză, forță și implicarea în joc a fotbaliștilor, până la condițiile pe care clubul le oferă jucătorilor. Diferențe de pregătire, antrenamente, absolut tot. Ceea ce facem aici diferă de ce făceam în România.

Până la urmă, e un lucru normal pentru că dacă aici nu ești superpregătit nu ai nicio șansă. N-ai cum să crești dacă nu tragi de tine și nu dai 200 la sută. Sunt tratat normal, ca toată lumea, și sunt apreciat pentru munca pe care o depun", spune Mihai.

50.000 €este cota de piață pe care Mihai Dobre în are în acest moment pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
mosvasile
mosvasile  •  16 Octombrie 2018, 07:03

E clar ca "de asta avem nevoie"!Dar ce facem cu Becali?El unde isi expune "marfa"?Ca nu-i asa,el "baga baani"!Si vrea scoata "baani"!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  15 Octombrie 2018, 21:02

crescut in alt film, de asta avem nevoie sa iesim din marasm. sunt convins ca mai sunt tineri talentati, dac-am avea si noi un selectioner, sau macar un om in staff, care sa bata Spania, Italia, Anglia, Germania dupa jucatori care poate au o bunica romanca ....

1198766430181192
Abigail Laslas  •  15 Octombrie 2018, 20:58
Postat de bridges pe 15 Octombrie 2018, 18:32

Cum, nu era obligatoriu sa treaca pe la FCSB ca sa ajunga intr-un campionat mare?

of vai, cata minte poti sa ai. vorbim de un jucator roman in pragul unor realizari de profesionist, si tu vii cu maneaua prafuita

Vezi toate comentariile (11)
Comentează