INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

E vina lui Zlatan? Explicația lui Duckadam pentru prestația dezastruoasă a lui Tătărușanu din Milan - Roma 3-3

Helmuth Duckadam (61 de ani) a analizat prestația lui Ciprian Tătărușanu (34 de ani) din AC Milan - AS Roma 3-3. +40   FOTO
Helmuth Duckadam (61 de ani) a analizat prestația lui Ciprian Tătărușanu (34 de ani) din AC Milan - AS Roma 3-3.

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 18:28 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 19:01

Helmuth Duckadam (61 de ani) a analizat prestația lui Ciprian Tătărușanu (34 de ani) din AC Milan - AS Roma 3-3. 

  • CONTEXT: Portarul român a gafat decisiv la primul gol, ieșind eronat pe o centrare, iar la a treia reușită a romanilor, poziționarea sa nu a fost cea mai bună. Totuși, antrenorul Stefano Pioli nu îi reproșează nimic. Detalii AICI!

Helmuth Duckadam și Ciprian Tătărușanu nu au cea mai bună relația. Între ei a existat un conflict deschis în perioada în care portarul naționalei juca la FCSB, iar Duckadam ocupa postul de director de imagine. Eroul de la Sevilla nu îi poartă pică, mizează în continuare pe el în poarta României și pune prestația de aseară pe seama emoțiilor. 

Duckadam: „Cum să n-ai emoții când ești coleg cu Zlatan?”

„Eu zic că greșelile lui Tătărușanu au fost și din cauza emoțiilor. El n-a mai jucat demult și probabil că a vrut să facă mai mult decât poate că trebuia. Bine, la primul gol al Romei era o minge de ieșit, clar, dar a anticipat greșit traiectoria. M-a surprins și pe mine intervenția ratată la golul ăla, a fost o greșeală clară a lui.

Vezi tu, la echipa națională a jucat foarte bine, dar acolo e altceva, e titular de drept, practic el e liderul echipei, el și cu Chiricheș. Asta îi dă deja un statut, o relaxare. Nu mai joacă sub tensiunea primelor meciuri în tricoul naționalei. Păcat, păcat, că el avea șansă acuma să arate că oricând este nevoie de el poate să joace la Milan, un club mare, cu multe vedete, cu Ibrahimovic, cu Theo Hernández, cu Romagnoli, cu Bennacer, cu Calhanoglu, fotbaliști, cum să n-ai emoții cu așa coechipieri?”, a declarat Duckadam conform Fanatik

Duckadam, propuneri pentru națională

„Eu cred că acolo vin portarii tineri, Ionuț Radu, Andrei Vlad. Eu cred că pe aceștia ar trebui să mizeze în viitor Mirel Rădoi. De Lazar zic că nu. Chiar dacă se va supăra pe mine. E un portar foarte bun, dar nu cred că e un portar care poate să fie titular la echipa națională. E un portar bun și Bălgrădean, un portar bun de echipă de club, n-a reușit, însă, saltul în străinătate.

Așa că, deocamdată tot Tătărușanu este soluția pentru poarta echipei naționale. A dovedit-o de atâtea ori. Meciul ăsta Milan – Roma este excepția, nu celelalte”, a concluzionat Helmuth Duckadam.

VIDEO. Duckadam despre prestațiile lui Andrei Vlad și despre situația de la FCSB: ”Ar putea avea probleme”

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A:

„Mamma mia, ce dezastru!” » Fanii lui Milan și-au pus mâinile-n cap după debutul lui Tătărușanu. Ce a spus antrenorul „diavolilor”

Ziarele din Italia „îl toacă” pe Tătărușanu: „Habar n-avea ce face! S-a instalat rugina” » Ce note i-au dat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  28 Octombrie 2020, 08:21

Sa ia lectii de la Trubin portarul de la Sahtior.La 19 ani nu a avut emotii sa iasa la centrari cum trebuie.E senzational acest portar ca si stoperul Bondar 21 ani,capitanul nationalei Ucrainei.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  27 Octombrie 2020, 23:28

Așa e, ai emoții după 3 ani de stat pe bara, e ca și cum debutezi a doua oară. Lobonț încă e capabil sa apere mai bine ca toți portarii ăștia cu care ne chinuim de când s-a retras el. Cred ca pe locul 2 e Lazar.

viforul
viforul  •  27 Octombrie 2020, 23:09

Da, Zlatan trebuia sa înscrie de 5-6 ori pentru ca Milan sa câștige. Centrările trebuiau interzise șau cel care marchiază primul gol sa cistige. Ce sa te aștepți de la valorosul portar ? Hahahahaha.............

Vezi toate comentariile (4)
Comentează