INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Explicațiile suporterilor: de ce au venit să-l susțină pe Gabi Tamaș în fața locuinței: „Nu mai încercați să ne educați”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 17:10

Fanii lui Hapoel Haifa au explicat ce i-a împins să creeze un adevărat show pirotehnic în fața locuinței lui Gabi Tamaș (35 de ani) din Israel după ce a fost eliberat din arest. (Detalii AICI)

Suporterii au fost criticați de presa israeliană pentru gest, pe motiv că iau apărarea unei persoane care a încălcat legea.

„Există un tribunal care va determina dacă este vinovat şi dacă merită pedepsit. Am venit să-l sprijinim pentru că face parte din familia noastră, este unul dintre fiii noştri. Nu susţinem fapta, susţinem persoana. Într-un stat democratic, pedepsele sunt date de tribunal. Iar Gabriel Tamaş va fi pedepsit potrivit faptelor care vor fi clarificate la tribunal.

Gabi nu a rănit pe nimeni, să nu uităm. A comis o infracţiune în trafic, similară cu multe altele în această ţară. Avocatul său a prezentat curţii 52 de cazuri asemănătoare, în urma cărora cei responsabili nu au fost reţinuţi nici măcar jumătate din numărul zilelor pe care Tamaş le-a petrecut în detenţie. Acest om a fost abuzat brutal, într-un exerciţiu de PR.

Aşa că nu mai încercaţi să ne educaţi! Nimeni nu susţine fapta, dar vom fi aici iar şi iar, dacă unul dintre fiii noştri nu are parte de un tratament egal. Nu vom lăsa pe nimeni singur în momentele dificile şi vom fi mereu aici pentru cei care ne sunt alături", se arată în comunicatul fanilor, citat de ynet.co.il.

Gabriel Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub linfluența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. (Detalii AICI)

Citește și:

Gabriel Tamaș nu rămâne nepdepsit de Hapoel Haifa! Ce urmează pentru fundașul român

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close