INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Extra Maxim » Bobici şi Schneider vor mai mult de la mijlocaşul român: ”Nu-şi dă seama cît de mult contează în echipă!”

Maxim (alb-roşu) are media 3 a notelor în Bild pentru evoluțiile din cele 5 etape jucate în Bundesliga
Maxim (alb-roşu) are media 3 a notelor în Bild pentru evoluțiile din cele 5 etape jucate în Bundesliga

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 20:53

Alex a fost ”înţepat” de Thomas Schneider, care îi cere să joace mereu ca în ultimul meci, cu Braunschweig.

Maxim a strălucit în ultima rundă în Bundesliga, reuşind un gol şi un assist în triumful cu Braunschweig (4-0), însă nemţii tot nu-s mulţumiţi.

Oficialii clubului şvab sînt pretenţioşi şi îl împing dincolo de limitele maxime. Vor ca mijlocaşul român să nu mai fie oscilant în evoluţii, ba să şi crească de la meci la meci!

E ordinul transmis de antrenor, care, deşi l-a lăudat în ultimul timp, acum îl "înţeapă" în cotidianul Bild.

"Trebuie să performeze la nivel înalt permanent, nu doar 90 de minute! În esenţă, cred că Alex are o marjă considerabilă de progres, care depinde însă şi de condiţia lui fizică. Maxim ne-a dovedit deja cît de valoros este şi cît de important poate fi în angrenajul echipei", a mărturisit ieri Thomas Schneider.

3 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Maxim pentru VfB Stuttgart în acest sezon în toate competiţiile

"Nici măcar nu-şi dă seama cît de mult contează în echipă! Este doar responsabilitatea lui, de asta va depinde cît de departe va ajunge Maxim" ( Fredi Bobici, manager Stuttgart)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
nino
nino  •  03 Octombrie 2013, 11:13

3 goluri si 5 pase de gol le are in doar 5 meciuri de Bundesliga.In toate competitiile are 3 goluri si 8 pase de gol.A inceput excelent si la cum bate loviturile libere cred ca se duce la vreo 15 pase decisive anul asta daca e sanatos si nu se accidenteaza.

bazileon
bazileon  •  03 Octombrie 2013, 10:16
Postat de bazileon pe 03 Octombrie 2013, 10:15

O moua lectura neghioa(r)ba, cu ochelarii GSP! Oamenii aia nu vor sa-l vada mort pe Maxim, ci sa-l responsabilizeze, ca sa nu repete traiectoria unor Mitea ori Marica!

O noua lectura e

bazileon
bazileon  •  03 Octombrie 2013, 10:15

O moua lectura neghioa(r)ba, cu ochelarii GSP! Oamenii aia nu vor sa-l vada mort pe Maxim, ci sa-l responsabilizeze, ca sa nu repete traiectoria unor Mitea ori Marica!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close