INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

Fanii lui Gaziantep, fascinați de mutarea lui Marius Șumudică! Ce le cer șefilor

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 18:38 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 18:39

Cu două goluri în ultimele două meciuri, Denis Drăguș a fost decisiv la victoriile lui Gaziantep, 2-0 cu Istanbulspor și 2-1 cu Samsun. Suporterii vor ca atacantul să fie achiziționat definitiv de la Standard. Marius Șumudică l-a transformat pe Alexandru Maxim la Gaziantep, acum vrea să repete povestea și cu Drăguș.

De-abia luat de la Standard Liege, împrumut până la sfârșitul acestui sezon, Denis Drăguș a răspuns prompt la Gaziantep. După un meci de adaptare, la 0-2 în fața lui Kayserispor, atacantul în vârstă de 24 de ani a fost cel mai bun jucător al roș-negrilor în următoarele două partide, decisiv la două victorii consecutive.

Deportivo Alaves - Osasuna 0-2, cu Ianis Hagi pe teren 55 de minute » Ratarea românului a cântărit DECISIV
DEPORTIVO ALAVES - OSASUNA
Deportivo Alaves - Osasuna 0-2, cu Ianis Hagi pe teren 55 de minute » Ratarea românului a cântărit DECISIV

Fanii insistă: „Denis Drăguș își va face numele cunoscut în Europa"

„Tricolorul" a marcat și la 2-0 cu Istanbulspor, și la 2-1 cu Samsunspor, de fiecare dată deschizând scorul. Iar echipa a urcat pe locul 16, în afara zonei retrogradării.

Fanii lui Gaziantep au fost impresionați de începutul lui Drăguș și au cerut conducătorilor să-l transfere acum definitiv. „Dacă îl va achiziționa acum, clubul nostru va avea un jucător foarte bun pentru mulți ani. Ar putea fi și o excelentă afacere. Acest atacant își va face numele cunoscut în Europa în viitorul apropiat", a fost mesajul suporterilor, potrivit cotidianului local Telgraf.

Marius Șumudică: „Denis Drăguș rupe brazda sub el"

Marius Șumudică l-a vrut neapărat la echipă. „Rar mi-a fost dat să văd un jucător cu o asemenea plecare de pe loc. Rupe brazda sub el. Mă felicit că am insistat pentru el", a declarat antrenorul.

Tehnicianul a adăugat: „Sunt sigur că ne va ajuta, sper că și noi pe el. Lumea s-a convins la club că e foarte bun. Eu o să-i ofer toată încrederea".

Denis Drăguș, la fel ca Alexandru Maxim la Gaziantep?

Antrenorul vrea să repete la Gaziantep povestea lui Alexandru Maxim și cu Denis Drăguș. În ianuarie 2020, într-o perioadă când mijlocașul era în cădere în Germania, la Mainz, Șumudică l-a adus pe Maxim în Turcia.

În vara următoare, Alex s-a despărțit de Mainz și s-a mutat gratis în Super Lig. De atunci, a devenit cel mai valoros jucător al lui Gaziantep.

Citește și: 

Tragedie în Argentina după derbyul orașului Rosario. O tânără a fost ucisă!

Un român îl va antrena pe Ciprian Tătărușanu în Arabia Saudită! Alegere surprinzătoare: cine e noul „principal” al lui Abha Club

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  01 Octombrie 2023, 19:44

Foc de paie ! Liniștea dinaintea furtunii !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează