INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Fatih Terim l-a comparat pe Alex Cicâldău cu un campion european italian

Articol de - Publicat marti, 03 august 2021 11:38 / Actualizat marti, 03 august 2021 11:40

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, crede că Alex Cicâldău seamănă ca stil cu italianul Nicolo Barella, care a cucerit Serie A cu Inter și Europa cu Italia. 

Galatasaray l-a transferat pe Alex Cicâldău cu 6,5 milioane de euro, dar Fatih Terim nu îl poate folosi încă. Nu în preliminariile competițiilor continentale, momentan, nici în Ligă, nici în Europa League, după ce mijlocașul a jucat pentru Craiova în Conference, la 0-1 cu Laci.

Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu: „Drumurile noastre se despart, nu am nevoie de astfel de jucători”
CFR CLUJ
Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu: „Drumurile noastre se despart, nu am nevoie de astfel de jucători”

Antrenorul Cim-Bom-Bom i-a pregătit însă rolul „tricolorului" în formula de joc a roș-galbenilor. La o conferință de presă, l-a comparat pe Cic cu Nicolò Barella, campion în Serie A cu Inter și campion european cu squadra azzurra în 2021.

Fatih Terim l-a comparat pe Alex Cicâldău cu un campion european italian
Alexandru Cicâldău, Galatasaray // foto: Facebook @ Galatasaray

Fatih Terim: „Cicâldău are calități asemănătoare cu Nicolò Barella?"

Încercând să afle poziția lui Alexandru Cicâldău, un jurnalist turc i-a pus două întrebări consecutive „Împăratului" Terim:

- E adevărat că vă place Nicolò Barella?
- Da, foarte mult.

- Vi se pare că se apropie Cicâldău de Barella?
- Cicâldău are calități asemănătoare. Poate juca în acel stil.

Barella, inter la Inter și națională, are aceeași vârstă ca fostul jucător al Craiovei. 24 de ani.

Maxim, fisură la deget. Ratează startul în Turcia

Tot în Turcia, tot un Alex. Maxim a primit o veste proastă. Decarul în vârstă de 31 de ani s-a accidentat în cantonamentul din Austria. Cel mai bun jucător al lui Gaziantep în sezonul trecut a suferit o fisură la al treilea deget la piciorul drept. Va rata ultimele două săptămâni de pregătire și startul noului campionat, la jumătatea lunii.

Steven Gerrard, show cu jurnaliștii suedezi înainte de Malmo - Rangers, din Liga Campionilor: „E unul pe tricoul meu, uită-te acolo”

Gabi Iancu și Dugandzic, goluri într-un meci bizar! A fost întrerupt din cauza unui șarpe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vasileroaita
vasileroaita  •  03 August 2021, 16:07

Procesul de vopsie ia avant! Cicaldau trebuie vandut pentru a se putea imparti banii din afacere! Timp este, banii trebuie dati in trei ani. Si in trei ani se pot intampla multe.

observator_federal
observator_federal  •  03 August 2021, 13:08

Am căutat pe Google "Cicâldău Galatasaray" și "Morutan Galatasaray"... Al doilea are triplu ca număr de pagini rezultate, deși asocierea lui cu clubul turc este o simplă farsă... Băi, dar ce facem cu rezultatele oferite de Google pentru "Dennis Man", vreo 384 milioane (! !) de rezultate, presa de specialitate (specialitatea "vopsitorie") a pompat și reluat pe net articole cu fostul fecesebist cât pentru 20 de olimpiade și tot atâtea campionate mondiale...

ciuke
ciuke  •  03 August 2021, 13:03

Seamana cu Nicolo clar. Are nasul intre ochi si picioarele pana-in pamant. Pana se intoarce si Cic ca mare vedeta repatriata.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează