INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BABEL, COLEG ÎN ATAC PENTRU MUTU

Fiorentina caută întăriri la Liverpool

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Adrian Mutu ar putea avea în curînd un nou coleg, pe olandezul Ryan Babel! Nemulţumit de faptul că antrenorul Rafa Benitez nu mai are ochi pentru el la Liverpool, jucătorul e gata să părăsească gruparea de pe "Anfield", cu care mai are contract însă pînă în 2012. Atacantul în vîrstă de 23 de ani l-a mandatat deja pe agentul său să-i găsească o echipă, iar cea mai interesată de serviciile sale s-a arătat Fiorentina, pregătită să negocieze imediat transferul fotbalistului.

 

Conducerea "Viola" pregăteşte o ofertă pentru Babel chiar în acest mercato de iarnă, care se încheie la 31 ianuarie. Presa britanică notează că, pe lîngă Fiorentina, Ajax şi Galatasaray au intrat şi ele în cursa pentru semnătura olandezului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  18 Ianuarie 2010, 21:17

Wow, Babel are doar 23 de ani? Parca joaca de o viata :) As vrea sa ramana la Liverpool si sa fie folosit mai mult, mi s-a parut intotdeauna un jucator de clasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează