INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fiorentina îl vrea pe Dembele în cazul în care Mutu se transferă

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Fiorentina este interesată de aducerea atacantului belgian al echipei AZ Alkmaar, Moussa Dembele, în cazul în care în această vară atacantul român Adrian Mutu va pleca de la gruparea din Florenţa, informează cotidianul La Nazione, citat de site-ul firenzeviola.it.

"Fiorentina continuă să-l urmărească pe Matteo Brighi, în vreme ce pentru postul de atacant a revenit la modă numele jucătorului Moussa Dembele, fotbalist pe care echipa din Florenţa îl monitorizează de trei ani. Acest transfer depinde, probabil, chiar şi de vânzarea lui Mutu, care în prezent mai are doi ani contract cu Fiorentina.

Jucătorul român va pleca de la Florenţa doar în urma unei oferte satisfăcătoare, altfel din 29 octombrie se va bate pentru un loc în echipă. În sistemul 4-3-3 a lui Mihajlovici pare să nu existe loc pentru jucătorul român, dar ar fi greu să-şi permită să ţină în afara echipei un Mutu în formă...", notează ziarul italian.

Internaţionalul belgian Moussa Dembele, în vârstă de 23 de ani, este legitimat din 2006 la echipa olandeză AZ Alkmaar, iar de de-a lungul carierei a mai evoluat la formaţiile Germinal Beerschot (2003-2005) şi Willem Tilburg (2005-2006).

Mediafax

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (1)
taiere.carotare.betoane
taiere.carotare.betoane  •  07 Iunie 2010, 13:13

Firma presteaza servicii de taiere, gaurire si demolare a constructiilor si elementelor de beton. Executam goluri, gauri in pereti, plansee pentru centrale, hote, scurgeri, instalatii electrice si sanitare. Decupam pereti, ziduri, plansee, ferestre, usi sau orice elemente de beton. www.taiere-betoane.ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează