INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EFECTUL ACCIDENTĂRII LUI JOVETICI

Fiorentina s-a sucit: "Mutu e netransferabil!"

Articol de - Publicat miercuri, 04 august 2010 00:00

Ghinionul lui Jovetici s-a transformat în şansa nesperată a lui Mutu. Absenţa pentru 6-7 luni a atacantului muntenegrean i-a crescut subit acţiunile românului la Fiorentina, care şi-a schimbat peste noapte politica faţă de român.

 

De unde dorea să scape de el şi să-i taie salariul pe perioada efectuării suspendării pentru doping, acum trag de "Briliant" să rămînă! Elocventă în acest sens e ultima declaraţie a lui Andrea Della Valle. " Mutu a devenit netransferabil. Am vorbit cu el şi acum are un motiv în plus să revină mai motivat. Între timp, discutăm de luni întregi cu cei de la Chelsea ca să găsim o soluţie în cazul lui", a anunţat în această seară preşăedintele demisionar al Violei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  05 August 2010, 00:22

ba numai tot vorbiti acum de rau de mutu, ca ati uitat cand dadea goluri cum umpleati pagina de stiri cu el.....

greger
greger  •  04 August 2010, 23:14

Mai dar chiar nu sunteti in stare sa blocati reclamele astea din comentarii ? la fiecare articol apar cate 10 20 astfel de comenturi cu reclame la idiotenii !

tazz82
tazz82  •  04 August 2010, 22:53

Fiorentina=curva

Vezi toate comentariile (6)
Comentează