INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Fiorentina sfătuită să îi ofere un contract lui Adrian Mutu: ”Mai poate încă 2-3 ani!”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 01 ianuarie 2015 15:47

Adrian Mutu a fost primit la antrenamentele Fiorentinei, urmînd ca tehnicianul Vincenzo Montella să decidă dacă mai poate face faţă la nivelul din Serie A. Alberto Malesani, un antrenor cu nume în fotbalul italian, îl sfătuieşte să îi acorde această şansă.
Chiar dacă va împlini 36 de ani peste numai o săptămînă, Mutu continuă să stîrnească interesul formaţiilor importante din Europa. Pe bară de 3 luni după despărţirea de Petrolul, ”Briliantul” s-ar putea întoarce la Fiorentina, însă trebuie să demonstreze că mai e capabil să reziste la nivel înalt.

Alberto Malesani, fostul antrenor al românului la Verona, îl îndeamnă pe Montella să-l primească la echipă. "În ciuda vîrstei, Adrian e un campion complet. Pentru încă 2-3 ani ar mai putea fi o soluţie pentru Fiorentina, dar asta depinde şi de cît de motivat este. El este unul dintre atacanţii care pot îndeplini mai multe roluri în ofensivă, e polivalent şi se potriveşte stilului atractiv impus de Montella la Fiorentina", a spus Malesani pentru fiorentina.it.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Ianuarie 2015, 09:56

...aiurea...omul n a vrut sa spuna adevarul...

ortega
ortega  •  01 Ianuarie 2015, 23:58
Postat de xhthu pe 01 Ianuarie 2015, 18:11

asta spusa de marele malesani ,acest piti de cizmari care l-a tinut scos din lot pe sanmartean vreo 2 ani la panathinaikos de si-a pus in cap toti suporterii si presa si mai si pierdea meciurile ca prostu ,de mai aveau putin grecii si-l spanzurau .

Foarte bine informat valahul ... Bv măh ...

gazistu
gazistu  •  01 Ianuarie 2015, 20:12

mai poate sigur mutu! insa daca nu ii convinge pe italieni in maxim 10 etape va juca meciuri dinalea gen fiorentina`s "old boys" succes mutule!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează