INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ASTRA - RIJEKA

Florentin Matei, două goluri în poarta Astrei în amicalul din Slovenia! EXCLUSIV Interviu cu mijlocașul român care ar putea pleca de la Rijeka

FOTO: nk-rijeka.hr
FOTO: nk-rijeka.hr

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 09:37

Florentin Matei a făcut-o KO pe Astra în amicalul pierdut de fosta campioană a României împotriva deținătoarei titlului în Croația, Rijeka, scor 1-3. Partida s-a disputat în Slovenia.

Croații au deschis scorul în minutul 8, prin Gavranovici. Până la pauză croații au mai punctat de două ori. Ambele reușite au purtat semnătura lui Florentin Matei, în minutele 22 și 42.

Astra a înscris golul de onoare în ultimul minut, prin Ciprian Biceanu. În acest meci Matei a evoluat 82 de minute. După meci, mijlocașul român a stat de vorbă cu GSP.RO:

- Felicitări pentru joc, Florentin! Cum ți s-a părut Astra?
- Mulțumesc! Sunt bucuros că am câștigat și am și reușit să marchez de două ori. Despre meci n-ar fi prea multe de spus. Am avut 3-0 de la pauză... Oricum, este doar un meci amical. Oboseala își poate spune cuvântul. 

- Este Astra de acum sub cea din urmă cu un an?
- Nu pot spune că am urmărit atent jocul ei, așa că nu îmi pot da seama. Azi, într-adevăr, au făcut un joc mai slăbuț. Dar repet, e un test, un amical. Nu este atât de relevant un astfel de meci. A fost un test util pentru ambele echipe cred eu.  

- Din ce ai simțit, poate să ajungă din nou în grupele Europa League?
- Aici intervine și un alt factor! Norocul! Întotdeauna este nevoie de așa ceva în cupele europene. Depinde mult de adversarii peste care va da în tururile preliminare. Din ce am mai văzut echipa e mult schimbată...

- Să înțeleg că nu le dai prea multe șanse...
- Îmi doresc să meargă cât mai departe, dar realistic vorbind, se vede că lipsesc mult jucătorii plecați în ultimul an. E nevoie de timp pentru a se suda un nou grup.  

- Situația ta care mai este? În a doua parte a campionatului ai jucat mai puțin...
- Sunt șanse să plec în această vară. Am câteva oferte, fie sub formă de împrumut, fie definitiv. Voi vedea. Sunt discuții cu câteva cluburi. Perioada de mercato e lungă, încă nu știm ce se va întâmpla. Mai e mult. 

- Nu-ți pare rău că pleci de la Rijeka, echipă care poate merge în grupele Champions League?
- Pentru mine e foarte important să joc cât mai mult. Dar încă nu este nimic clar. Pot rămâne, cine știe? Vom vedea...

3 goluri
are Florentin Matei pentru Rijeka în meciurile de pregătire din această vară, fiind desemnat de presa croată drept cel mai bun jucător al echipei

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
170977236752283
Doru Neacsu  •  01 Iulie 2017, 19:07

Ce sa audă ce sa vadă Daun nu face el jocurile nu este clar .Mircea Lucescu, G.Hagi ,Dan Petrescu, Sumudica sunt antrenori cu performante dar ăștia nu poți sa-i manevrezi cum vrei tu .... mai departe croșetează tu și vei găsi adevărul Salutare Nene Iancule

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Iunie 2017, 12:34

Daum, se aude? Se vede? Se pricepe?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează