INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FLORESCU LA LOKOMOTIV

Florescu la un pas de o echipă mare» "Sînt în discuţii avansate cu Lokomotiv"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

Criticat pentru prestaţiile de la echipa naţională, George Florescu este la un pas de semna cu una dintre echipele importante din campionatul Rusiei, Lokomotiv Moscova.

Evoluţiile mijlocaşului de la Alania nu au trecut neobservate, mai multe echipe fiind interesate de serviciile sale. Principala destinaţie a internaţionalului român este Lokomotiv, echipa cu care a purtat deja discuţii.

“Da, pot să spun că am discutat cu cei de la Lokomotiv, dar nu vreau să dau prea multe detalii. De fiecare dată când am făcut asta, lucrurile s-au complicat. Tot ce pot să vă zic e că vreau să fac pasul spre o echipă mai mare. Oricum, negociez cu mai multe cluburi”
,  a spus Florescu pentru ziarul Puterea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pedrielat
pedrielat  •  23 Noiembrie 2010, 17:12

pe langa echipa la care e acum Lokomotiv e f. mare

gery76
gery76  •  23 Noiembrie 2010, 16:20

Unul dintre cele mai mari cluburi din Europa Lokomotiv Moscova vrea sa transfere pe unul din ''corifeii''fotbalului mondial,Florescu acarui singura calitate este aceea de a-i fi simpatic sotiei lui Razvan O-5 Lucescu!!

mako
mako  •  23 Noiembrie 2010, 16:13

lokomotiv echipa mare? atunci barca ce e? :)jurnalisti de cacao

Vezi toate comentariile (4)
Comentează