INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone a jucat în cel mai spectaculos meci din Spania » Prima reacție a atacantului după ce a marcat un hat-trick: "Ce s-a întâmplat azi nu este normal"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 19:12

Florin Andone a marcat azi trei goluri în meciul dintre Cordoba și Gimnastic Tarragona, 4-4. Vezi detalii

Atacantul a vorbit despre performanța sa și despre meciul contra celor de Gimastic.

"Am rămas cu gura căscată. Nu îmi venea să cred. Ce s-a întâmplat azi nu este normal. Am marcat de patru ori și nu am câștigat. Am luat doar un un punct. Înainte nu primeam goluri și câștigam cu 1-0 sau cu 2-1. Acum primim goluri prea ușor. Nu știu ce trebuie făcut.

E bine că măcar am obținut un punct. A fost un meci nebun. Nu prea se văd prin Segunda Division astfel de meciuri. Trebuie neapărat să câștigăm neapărat meciul viitor, cu Albacete. Riscăm să nu intrăm în play-off", a spus Andone, potrivit presei din Cordoba.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bogdared9
bogdared9  •  03 Aprilie 2016, 22:05

Chiar este.. El si Alibex ar trebui sa fie atacul de la Euro.. Nu Rusescu sau Hora.. Keseru a3-a rezerva

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Aprilie 2016, 20:20

Florin Andone ...un mare aacant ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează