INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

„Marea lovitură s-a transformat într-o «petardă»” » Spaniolii n-au milă de Florin Andone după împrumutul la Cadiz

Florin Andone // foto: Imago Images
Florin Andone // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 11:10 / Actualizat luni, 30 mai 2022 11:29

Împrumutul lui Florin Andone (29 de ani) la Cadiz este considerat un eșec total de presa din Madrid. Diario AS scrie că atacantul român, văzut inițial un transfer-vedetă, s-a dovedit a fi o „petardă”.

Florin Andone, internațional român cu 25 de meciuri și două goluri în „tricolor”, a fost împrumutat vara trecută de Brighton la Cadiz, în Spania, țara unde a avut parte de cele mai bune momente ale carierei.

Anul petrecut la Cadiz a fost, însă, un eșec total. Ca atare, cotidianul spaniol Diario AS a „taxat” dur afacerea, într-un articol semnat de Beatriz Anillo și titrat „Transferul lui Florin Andone: de la lovitură la «petardă»”.

Marica indică un alt vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo: „Întreba de ce sunt mai mult de 12 fripturi la masă!”
DINAMO - U CLUJ 1-1 (1-3 LA GENERAL)
Marica indică un alt vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo: „Întreba de ce sunt mai mult de 12 fripturi la masă!”

Spaniolii n-au milă de Florin Andone după împrumutul la Cadiz: „«Petardă»”

„Sosirea sa a fost întâmpinată inițial cu entuziasm, dar în cele din urmă Andone nu a reușit să-și facă loc în echipă. Transferul văzut drept o mare lovitură a sfârșit prin a se transforma într-o «petardă».

În final, atacantul român a plecat de la Cadiz cu un total de 173 de minute în 5 meciuri de campionat și 246 de minute în patru meciuri în Cupa Regelui. În această competiție a înscris primul gol pentru Cadiz, unul suficient pentru calificarea în turul următor”, se arată în materialul spaniolilor.

Cu un singur gol la Cadiz, Andone se întoarce la Brighton, clubul din Premier League de care aparține, cu care mai are un an de contract.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Pisa, cu Pușcaș și Marius Marin titulari, a pierdut cel mai important meci al sezonului și rămâne în Serie B

Cosmin Contra sau cum se poate pierde titlul după ce ai avut 11 puncte avans

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
mattteo
mattteo  •  30 Mai 2022, 21:56
Postat de sibelius pe 30 Mai 2022, 14:55

Accidentarea a fost acum 2 ani. Anul acesta a fost "valoarea".

Avum doi ani i-a rupt piciorul in vreo 2 locuri un *** portar turc. Vezi faza pe youtube. Anul asta a avut alta accidentare, o fractura la deget.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexiosas
alexiosas  •  30 Mai 2022, 20:37
Postat de gazistu pe 30 Mai 2022, 14:22

majoritatea de la Echipa natioala in afara de 3-4 (Hagi, Marin, Nedelcearu si Nita)sunt petarde: de la Chiri, favoritul presei, pana la Mitrita!!

Nedelcearu vrea sa devina,isi da silinta de o vreme

sibelius
sibelius  •  30 Mai 2022, 19:59
Postat de opinez pe 30 Mai 2022, 15:15

Felicitari lui ca plecand din conditii modeste a intrat in fotbalul mare si probabil si-a asigurat lui si familiei o viata decenta. Pe plan sportiv era evident ca nu e un jucator de prima mana. Meciurile lui la nationala au fost cvasimodeste iar reusitele sale in ultimii ani au fost meteorice. Probabil si accidentarea are partea ei de vina, dar probabil ca si-a atins de ceva timp limitele.

Cel mai slab atacant care a imbracat tricoul Nationalei mai mult de 10 meciuri. Singura lui calitate e ca "nu a jucat la FCSB".

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close